A siker kulcsa | Találj rá a saját csatornádra!!

Rovat

Megosztás

Önmagunk kifejezésére számtalan eszköz létezik! Zene, vers, írás, youtube és még sorolhatnánk! Érdemes hallgatni arra a bizonyos saját hangra, és nemcsak vállrándítva elhessegetni magadtól egy jó ötletet, hanem lejegyezni és tovább gondolni! 

Süveg Márk Saiid zenész, dj és slammer. Akkezdet Phiai rapformáció alapító tagja. Az együttes, amit kezdetben saját maga menedzselt, mostanra második aranykorát éri, befutott!

Márk az alkotás folyamatára is úgy tekint, mint önmaga megtalálására egy saját csatornán keresztül. Ebben az utazás, az út közben levés, éppúgy segítségere van, mint maga az elutazás.

Fotó: Birtalan Andrea

Sokfelé utazott a világban, többek között járt Nepálban, Indiában, Srí Lankán, és részt vett egy 16 napos medtáción is Thaiföldön. Mint, a publicer.hu-nak elmondta:

Az utazás olyan dolgokat ad, amiket más módon nem tudok begyűjteni, ezért amikor csak tehetem felkapom a hátizsákom és megyek.

Ugyanakkor mesélt arról is, hogy:

A legjobb dolgaim szinte mindig hajnalban jönnek, 3 óra körül van valami csatornám, amit már ismerek, és akkor tudok úgy alkotni, hogy nem hátráltat semmi, és át is tudom adni magam. De napközben is, ha bármi jön, akkor azt gyorsan beírom a telefonba, mert eddig kb. 4 albumnyi szöveg veszett el úgy, hogy azt gondoltam, majd ha hazaérek leírom – addigra eltűnik a legjobb sor is sokszor.

Jövőbeli tervei kapcsán, Márk elárulta, hogy most szólólemezen dolgozik!

 

Forrás: publicer.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta