Siófokon koncertezik a jövő évben 40 éves énekes!

Rovat

Megosztás

7 nagylemez, 6 előadói díj, Krisz Rudi jövőre 40 éves lesz, így a jubileumi év előtt Siófokon láthatod kedvencedet, a Cocktails & Dreams ad otthont a parti hangulatnak egy este erejéig!

2000-ben az Év férfi előadója, 2001-ben BRAVO és Popcorn Magazin díjas, majd 2008-ban Ólomszárny című dala közönség kedvenc lett az Aranyszarvas dalfesztiválon, jövőre már 40. évét tölti Krisz Rudi, aki hatalmas jubileumálása előtt leugrik a hazai tengerhez egy bulis koncert erejéig! Légy TE is augusztus 5.-én este a Cocktails & Bars környékén, asztalt foglalni ér, nehogy lemaradj kedvencedről!

Legutóbb Balatonfüreden és a Brklyn-ban adott koncertet a hazai énekes, biztos lehetsz benne, hogy most is felszántja a színpadot! A szólóest díja 2000 Ft, légy ott időben!

FIGYELEM! Az eseményre való belépést 18. életévüket betöltött vendégek számára akkor tudják biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják. 18 éven aluli vendégek védettségi igazolvány nélkül látogathatják csak a rendezvényeket, védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorú kíséretében.

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta