Sokan az X-Faktor győztesének vélik, pedig még el sem kezdődött az élő show!

Rovat

Megosztás

Alee még csak 17 éves, mégis már többször felszántotta az X-Fakor színpadát, noha még el sem kezdődött az élő show. Bye Alex mentoráltja saját dallal érkezett a táborba, ami azóta videoklippé nőtte ki magát, hatalmas a rajongótábora már most!

„Uuuuh hallom, hogy nem tetszik, kár, ja várjál már, mer’ mégse, ott az exit vár, csak magamat adom, mert az a legtisztább, gyilkol a kölyök, pedig nem fekszik rá.”

Mehringer Marcellhez hasonlóan az ifjú rapper is mindenkit lenyűgözött tudásával, Gáspár Laci szerint még olvasni is nehéz olyan technikával egy adott dalszöveget, amit ő képes rapp formájában előadni. A YouTube első helyén tarol jelenleg a Nincsen gond című sláger. Érdekesség, hogy pár éve valahogy mindig Bye Alex egyik versenyzője nyeri az adott évadot, sőt a hivatalos X-Faktor Instagram oldalon a rajongók szerint 100%, hogy idén Alee lesz a befutó! A zeneszám az életét írja körbe, a nem érdekel, ki mit gondol rólam, úgyis megcsinálom történettel hódít, hasonló az eset, mint Manuelnél.

A videoklip koncepciója igen egyszerű a fekete-fehér, rappelős vágóképekkel, de pont ettől lehet nagyszerű, semmi csicsa, csak a rizsa! A dalszöveg üzenete egyértelmű: csináld azt, amit szeretsz, még akkor is, ha millió és egy ember lenéz, akkor is, ha kevesebb a pénzed, mint másoknak, mert nem ezek számítanak! Csak légy önmagad, mert aki szeret, az elfogad így is.

Főkép és videó: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta