Sokat árul el a személyiségedről, mit látsz meg először a képen!

Rovat

Megosztás

Tudd meg, mit árul el rólad az, hogy mit látsz meg a képen először! Szerinted sokat vagy esetleg semmit? Döntsd el magad a válaszok alapján és írd meg nekünk kommentben a véleményed!

Pillants rá Rafal Oblinski művész gyönyörű festményére, és állapítsd meg, melyik részlet tűnik fel neked elsőként. A lényeges az első benyomás, az első észlelés, hiszen ez az a részlet, amely sok mindent elárulhat rólad. A részleteket a kép alá görgetve olvashatod el.

1.Ez jellemző rád, ha a virágot látod meg először.

A virág arra után, hogy jó hallgatóság vagy, bárkinek szüksége van rád, te ott teremsz. Remek társaságod szimbolizálja, hogy a képen a virág a nő fülét alakítja. Az aranyvirág egyébként a spirituális ébredés jele. Az, hogy mennyire tudsz másokra figyelni, segít téged abban, hogy önmagadat is megértsd.

2.Ez jellemző rád, ha a hárfát látod meg először.

Ha először a hárfát láttad meg, az azt jelenti, hogy nagy szükséged van a szeretetre, belső szépségre, gyógyulásra. A hárfa a szépség és az angyali báj szimbóluma. A szépség iránti igényedet néha kielégítheteted akár egy kellemes zenével, de tudd, hogy a szépség, a szeretet, amit keresel, valójában benned van. Fogadd el magad feltétel nélkül, s ha ez megtörtént, meglesz minden, amire vágysz.

3.Ez jellemző rád, ha a női arcot látod meg először.

Valószínűleg sok nehézségen mentél már keresztül, ezeken a nehézségeken pedig sikeresen felülemelkedtél, ha a női arcot láttad meg először. A hárfát az angyalokhoz társítják, ez öleli körbe a nő arcát. Minden akadályon úgy jutsz át, hogy erősödsz is közben, így saját magad szeretete meghatározó tulajdonságod. A nő haját a hárfa két elpattant húrja adja, ami azt jelzi, hogy a tökéletlenségben is képes vagy meglátni a szépet. Sokkal többet segíthetsz a szeretteidnek, mint gondolnád!

 

forrás:nlcafé

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta