SpireX Dancsó csakratisztítását várja a legjobban az OVS-en!

Rovat

Megosztás

“Adjatok a kezembe kamerát, és meglátjátok, miket alkotok. SpireX vagyok, az internet rabszolgája.”

– mutatkozik be SpireX, a vlogokkal, érdekes kisfilmekkel foglalkozó srác hivatalos YouTube csatornáján.

A vele készült interjúnkban kérdeztük Dancsó Péternek intézett videókérdéséről, illetve azt is megtudtuk tőle, hogy mely videóira a legbüszkébb, de azt is megtudhattuk tőle, mit vár el a nézőktől az idei OVS Festen.

A YouTube csatornád névjegyében ez áll: “SpireX vagyok, az internet rabszolgája.” Ez azt jelenti, hogy az internet ural téged és te uralod az internetet?

Természetesen képletesen értettem azt a kifejezést, én ezalatt arra igyekeztem célozni, hogy az interneten található tartalom magával ragadott, és azzal tart fogságban, hogy belém nyomja azt a végtelen információhalmazt amit rajta megtalálhatunk. Ezt természetesen pozitív értelemben kell venni.

Mi motivált téged abban, hogy kérdést szegezz Dancsó Péter felé a videós kérdezz-felelekben?

Dancsó Péter videózását 2012 óta követem. A régi és az új munkái is segítettek a saját jellemem fejlődésében, segített abban, hogy pozitív és laza világképet tudjak a fejemben létrehozni. A munkásságához pedig bármikor szívesen nyújtok segítőkezet. A videós Kérdezz-felelek rész pedig tökéletes alkalom volt erre.

Hogyan értékelnéd egy mondatban a magyar YouTube videózás elmúlt néhány évét? 

Magyarország jobban teljesít! / Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Lehet választani!

 Melyik az a videód, amire a legbüszkébb vagy?

Én a kevésbé nézett produktumaimra mondanám, hogy a legbüszkébb vagyok. A kisfilmes projektjeim (timelapsek, etűdök, stb.) sokszor eltűnnek a süllyesztőben, pedig néha sokkal több időt szánok rájuk, mint egy vlogvideóra. Ennek sajnos nem örülök annyira, hiszen a művészi mivoltjuk ezeknek sokkal több, én pedig a filmművészetet csodálatosnak tartom, és reménykedem abban, hogy minél több embert sikerül magával ragadnom a kisfilmek által. Természetesen azon videóimra büszkébb vagyok, melyeknél több időt/energiát fektettem bele (ezen videóim előre megírtak voltak, és több mint 15 órát foglalkoztam velük).

 Az idei OVS Fest programjai közül melyiket várod a legjobban?

Hát a sajátomat! Mi mást!? 🙂 Egyébként Dancsó Péter csakratisztítása is érdekelne…Hmm!

 Mire számítasz a nézőktől az idei OVS Festen?

Ugyanazt a buzgó lelkesedést, amit tavaly. A tavalyi OVS-ben voltak szervezési/megvalósítási gondok, mivel első alkalommal minden kísérleti fázisban lehet, semmi sem biztos, viszont olyan atmoszférát teremtettek a szervezők, hogy rögtön beleszerettem az egész OVS Fesztiválba. Most még komolyabb szervezési háttérrel, de már sok-sok tapasztalattal is, készül a fesztivál, őszintén remélem, hogy ez a nézők javára fog menni, és idén is vidáman zárhatnak egy fergeteges napot.

SpireX
Szerinted is jobban teljesít a videós társaság?

 

Borítókép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta