Ezt nézed:  / Zsebpénz / Spórolj applikációkkal! 3. rész

Spórolj applikációkkal! 3. rész

Spórolni nem csak úgy lehet, ha okosan osztod be a szebpénzedet. Ha figyelsz arra, hogy alacsony legyen a telefonszámlád, több pénz marad a tárcádban, amit klassz dolgokra költhetsz. De ne aggódj! Nem kell lemondanod a véget nem érő csevegésekről és sms váltásokról a legjobb barátnőddel. Csak annyit kell tennetek, hogy mindketten letöltötök egyet-kettőt az alábbi applikációk közül.

Sorozatunk harmadik részében bemutatunk néhány olyan alkalmazást, amelyek segítséségével  folyamatosan tarthatod a kapcsolatot azokkal, akik igazán fontosak. Csak WIFI-kapcsolatra lesz szükségetek. Ráadásul megismerhettek egy olyan applikációt is, amivel értékes megabyte-okat tudtok spórolni.

viber

WhatsApp (minden operációs rendszerre van verziója, ingyenes)

Segítségével barátaiddal úgy üzenhettek egymásnak, hogy csak internetkapcsolatra van szükségetek. Barátaimmal ennek segítségével egyeztetjük a közös programokat. Nagy segítség, hogy az applikáció jelzi neked, ha a címzett elolvasta az üzenetedet.

Viber (minden operációs rendszerre van verziója, ingyenes)

Ez az applikáció nem  csak üzenetek, és speciális matricák küldésére ad lehetőséget, hanem ingyenes telefonálásra is. Én is gyakran használom az alkalmazást. Egy jó barátom Barcelonában él, de ha Viberen felhívom, olyan megint, mintha csak pár kilométernyire lennénk egymástól.

Skype (minden operációs rendszerre van verziója, ingyenes)

Hasonlóan a WhatsApp-hoz, itt is internet segítségével válthattok üzeneteket. Videókapcsolatra is ad lehetőséget az applikáció. Igazi segítség ez a messze élő családtagokkal, barátokkal való kapcsolattartásban, mert így a személyes beszélgetés hangulatát is képesek vagytok megidézni, csak egy webkamerára van szükségetek hozzá. Ez is személyes kedvencem. Még a Nagyim is tudja használni, így vele is gyakrabban beszélgetek.

Onavo (minden operációs rendszerre van verziója, ingyenes)

Ha telepíted az Onavo Extend applikációt, az a háttérben dolgozva segít optimalizálni a mobil adataforgalmadat. Többek között vigyáz rá, hogy csak azokat a képeket töltse le a telefonod, amelyeket éppen nézel, így nem kell értékes byte-okat elpazarolnod olyan tartalomra, amelyet aktuálisan nem is használsz. Az Onavo segítségével nyomon követheted az adatforgalamadat és azt is, hogy a program segítségével hogyan csökkent a felhasznált megabyte-ok száma. Ennek az alkalmazásnak a telepítésével a Pinterest applikáció adatforgalmát 53%-al csökkentettem.

(Képek forrása: www.technorms.com, www.techhive.com)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share