Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Sportok, amik rögtön elnyerik a tetszésedet

Sportok, amik rögtön elnyerik a tetszésedet

Itt van néhány remek sport, amiről talán még nem is hallottál, de te magad is kipróbálhatod. Nem kerülnek horrorisztikus összegekbe, mégis remeg szórakozást tudnak nyújtani. Hazánkban is több helyen megtalálhatóak, csak vállalkozó szellemű egyénekre van szükség!

 

Slackline

slackline

Ez egy viszonylag új extrém sport, ami kissé hasonló a kötéltánchoz. Egy speciálisan rugalmas kötelet két szilárd pont közé feszítenek ki, majd különböző akrobatikus mozdulatok hajtanak végre rajta. Lehet rajta egyszerűen sétálni, de szaltózni is. Rengeteg lehetőség rejlik benne, és igazán izompróbáló sport.

 

Wakeboard

c4c718d40e8d19791eec3835a841ca265e308cf3.jpg.pagespeed.ce.38w2wfv7LG

A síelés nyári sportjának felel meg, aminek két fajta változata van: kötött pályás, illetve motorcsónakkal húzott. Az elve mind a kettőnek ugyanaz. A deszkán állva, kezedben a kötéllel tartanod kell magad és szlalomozni a hullámokon. A profik számos mutatványt ismernek és előszeretettel pörögnek a levegőben, de kezdők is bátran belevághatnak.

 

Zorbing

zorbing-LOTI-1

Más néven gömbözés. Egy nagy műanyag gömbbe kell bebújnod, ami levegővel van felfújva. Igazán jó móka. Van egy olyan változata, amit nem te irányítasz, csak utas vagy, és van egy olyan, amit te irányítasz. Az utóbbival strandokon lehet találkozni. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, mert nagyon jó élmény.

 

Lasergame

XRaid-laserGames

Egy igazi akció sport. Itt te vagy a katona, és úgy érezheted magad, mintha a harcmezőn lennél. Nem csupán fiús sport. A lányok is ugyanúgy rajonganak érte. Egy ruhát kell felvenned, ami érzékeli az ellenfél lövését. Ha a fénnyel rá világít a ruhádra, akkor találatot kaptál, amit érzel is, hiszen a ruha rezegni fog. Taktikai játék, ami kellő türelmet és nem kevés kitartást igényel.

 

Kangoo

f4558e2e3e5b06bd8fd27b11af4eb0bf

Ez egy akrobatikus sport, amit egy speciális cipőben kell végezni. Ütemes mozgások jellemzik, ami növeli az állóképességet és javítja az egyensúlyérzéket. Nagyon intenzív tud lenni. Fogyókúrához is ideális.

 

Sportok, amik rögtön elnyerik a tetszésedet
Sportolsz valamit?