START az ifjú titánoknak

Rovat

Megosztás

2016. március 29. /kedd/

A paksi, miskolci, balatonboglári és hajdúszoboszlói kör után itt a következő tehetségkutató; április 2-án a pécsi START, ami egyben az Öröm a zene! országos sorozat baranyai állomása is.

A Pécsi Kulturális Központban szombaton lesz a Start könnyűzenei tehetségkutató. Ma van a jelentkezési határidő, még várják a versenyre olyan amatőr zenekarok és előadók jelentkezését, amelyek tagjai 16-25 év közöttiek, saját számokat játszanak, illetve nincs érvényes kiadói szerződésük, vagy kiadónál már megjelent hanghordozójuk. A rendezvényen minden banda 15 percet játszhat, legalább egy magyar nyelvű számot is elő kell adniuk. A győztes bejut az Öröm a zene! országos sorozat döntőjébe, amely októberben, a Budapest Music Expo keretében lesz, és aki azt megnyeri, a HANOSZ egymillió forintos díját viszi el.

A pécsi verseny három díjazott zenekara meghívást nyer egy, a PKK által szervezett koncertre, ahol egy élvonalbeli, ismert zenekar előtt játszhatnak, valamint minden résztvevő meghívást kap a PKK Start Program zeneipari workshopjára.

A zsűri tagjai közt Andrásik Remo, a Hanosz főtitkára és Szabó Áron Vasaló, korábban a Rémember és Nemjuci, ma pedig a Dope Calypso dobosa fog értékelni.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

NKA_logo_2012

cstp-logo-web-small

Forrás: Cseh Tamás Program

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta