Szabadságlázban égnek a Középsuli sztárjai

Rovat

Megosztás

A Converse Nekem a szabadság címmel hirdetett játéka apropóján faggattuk a Középsuli szereplőit arról, hogy mit is jelent nekik a szabadság. A beszélgetés során az is kiderült, hogy ugyan sok mindenben különböznek, de a korlátokat egyikük sem szereti, ellenben néha-néha jól esik egy kis semmittevés.

Lányok, Ti mindig olyan felszabadultnak tűntök, Nektek mi jelenti a szabadságot?

Barbi

“Nekem a szabadság egy életérzés. Amikor tényleg korlátok nélkül tehetem azt, amit csak szeretnék. Nem vagyok képes elviselni azt, ha engem lekorlátoznak. Ha már csak abba beleszól valaki, hogy hogy nézzek ki, falnak rohanok. Nekem a szabadság a szabad életet jelenti. A szabadság egy tudatállapot, amikor bátran merek cselekedni, a következményeken ráérek agyalni. Én szabadon élek.”

Zsófi

“Amikor tudom, hogy minden kötelező/fontos dolgommal végeztem és utána már nyugodtan, tiszta lelkiismerettel, azzal foglalkozhatok, amit valóban szeretnék. Ez attól függ milyen kedvem van, lehet akár egész napos pihenés, semmittevés vagy éppen aktív pihenés. Mivel imádok utazni, számomra a legnagyobb kikapcsolódást egy idegen ország/sziget felfedezése jelenti. Ott igazán szabadnak érzem magam, távol a megszokott környezettől.”

Zsanett

“Nekem azt jelenti, hogy nem vagyok bekorlátozva, addig alszom, amíg szeretnék, majd flangálhatok egész nap pizsamában, vagy nem kell semmi megerőltető, kötelező dolgot csinálnom.”

Természetesen a macsós rosszfiúk sem bírják jól a szabályokat és kötelezettségeket, Ti mikor érzitek magatokat szabadnak igazán?

Bende

“Számomra a szabadság az, amikor nyár van és tudom, hogy reggel nem kell korán kelnem, mert az egész napos programom a semmittevés. Ha esetleg nem végzem vele egy nap alatt, akkor a rákövetkezőn folytatom.”

Olivér

“Nekem az a pillanat, amikor eltűnnek a problémák és a gondolataid megvalósulnak, határok nélkül.”

Most, hogy megtudtuk mit jelent a Középsuli vagány szereplői számára a szabadság, már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Nektek mi jelenti a korlátok nélküli pillanatot!

Hogyan játszhatsz?

  1. Gondold végig mit jelent Neked a szabadság.
  2. Készíts egy képet, videót, boomerangot, ami kifejezi azt.
  3. Töltsd fel Instára, írd mellé: #nekemaszabadsag #enconversem
  4. Ha nem lenne az, állítsd publikusra az Insta profilod!
  5. Ezt követően már láthatod a képed a hu/nekemaszabadsag oldalon.
  6. Nincs más dolgod, mint megkérni a haverokat, hogy szavazzanak a képedre és begyűjteni a legtöbbet, hogy már az új Conversedben élvezhesd a nyarat!

Játék időtartama: április 2. – május 5.

A TOP 50 pályázat közül a Converse képviselői és a Középsuli szereplői fogják kiválasztani kedvenceiket, akik május 13-án személyesen egy közönségtalálkozóval egybekötött eredményhirdetés során vehetik majd át nyereményeiket.

Nyeremények:

  1. helyezett: 100 000 Ft. értékű Converse utalvány
  2. helyezett: 50 000 Ft. értékű Converse utalvány
  3. helyezett: 30 000 Ft. értékű Converse utalvány

Különdíj (7x): 1 pár Converse tornacipő

A pályázatról további részletet a kozepsuli.hu/nekemaszabadsag oldalon, illetve a Játékszabályzatban találsz!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta