Szalagavató Facepalm – “…kivettem egy mérettel nagyobb frakkot…”

Rovat

Megosztás

Dübörög a szalagavató szezon, az izgalom a tetőfokára hág, itt lehet nagyot hibázni! Segítünk, hogy minden rendben menjen!

Megkérdeztünk néhány egyetemistát, mit csinálnának másképp a nagy eseményre készülve, hátha van, akinek még segít! Ha nem, akkor legalább megnyugtató a tudat, hogy nem te voltál az első…

 

Fanni,  24: Nem engedném, hogy a fodrász, akivel akkor találkoztam életemben először – és utoljára – rábeszéljen arra a “különleges” konytra. Maradnom kellett volna az előre eltervezett egyenes hajnál!

 

9e910102bddf2dcee6ec05af6b4b3afd.jpeg.crop_display

Léna, 22: A lányok közül nagyon sokan vettek fel kesztyűt a ruhájukhoz, olyan fényes, könyékig érő poliészter borzalmat, és valamiért a szalonból én is hoztam egyet a ruhám mellé. Bár a tánctanár azt mondta, legyünk egységesek és senkin ne legyen a keringő alatt, sok lány mégis felvette, és az utolsó pillanatban én is visszaszaladtam érte. Nem kellett volna, kegyetlen rosszul állt!

 

Kata, 22: Utólag belátom, hogy hiba volt egy nagy üveg Kalinkát vinni és elfogyasztani néhány fiú osztálytársammal az öltözőben.

 

Gábor, 25: Bár igazából nem annyira bánom, a pálinka amit elfogyasztottunk a barátaimmal eléggé feloldott minket a táncparketten!

 

latest

Dávid, 20: NE AZNAP VÁGASD LE A HAJAD!!!

 

Léna, 19: Elhívtam a fiút, akivel jártam… Nem jött el, pedig miatta pimp-eltem ki magam. Mindent úgy választottam, hogy neki tetsszen majd… Soha, de soha ne csinálj ilyet, jó, maximum ha biztos, hogy együtt élitek le az életeteket, különben mindig rosszul fogod érezni magad, amikor megnézed a képeket. Én legalábbis mindig gyomorgörcsöt kapok, annyira nem ÉN voltam a szalagavatómon!

 

Bence, 19: Nem volt kedvem járkálni érte, ezért kivettem egy egy mérettel nagyobb frakkot az első szalonban, ahova eljutottunk a srácokkal. Anyámék ki voltak akadva.

 

nail_art_12

Anita, 20: Amikor a barátnőim megkérdezték, hogy  nekem is lesz-e műkörmöm bepánikoltam, és elmentem csináltatni. Ilyen szolid francia manikűrös lett, de teljesen furán néztek ki  vele a kis ujjaim, meg amúgy is, közöm nincs a műkörömhöz, nem is értem!!! Azt hiszem egy nem túl jó körmöshöz mehettem, mert azóta csomó szépet látok a neten, ami nem is tűnik műnek. Mondjuk a többieké sem lett jobb, szerencsére.

 

 

 

 

 

Fotó: itsasickness.com, hellogiggles.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta