Szalay Isti elköltözött Budapestről, rengeteg konfliktusa volt

Rovat

Megosztás

Egy budapesti panellakásban éltek Szalay Istiék 6-7 éven keresztül. Most úgy döntöttek, elköltöznek, méghozzá egy sokkal nyugodtabb helyre. Az ok egyszerű: mérhetetlenül sok konfliktus. De vajon miért? Most kiderül!

„Engem elkezdtek aktívan csesztetni azzal, hogy minden áthallatszik, amikor videót veszek fel. Volt olyan hét, amikor 3-szor jöttek át.”

Isti Pomázon nőtt fel, ahogyan a videójában is említi, majd Budapestre költözött. Persze nem egy hatalmas kertes házba, hanem egy kis panellakásba. Eleinte nagyon tetszett neki az egész környezet. Hiszen nem kell füvet nyírni, sem udvart takarítani, kifizette a közös költséget és szevasz. Ment ez így egy jó darabig. Aztán egyre több konfliktusa lett a tömbben élő szomszédokkal. Gyakorlatilag még a munkájára is ráment ez a hangulat. A legvégén már az is zavarta az embereket, ha porszívózni kezdett. Van egy pont, amikor már teljesen összeesküdnek ellened?!

„Ülj le úgy videót felvenni, hogy akkor te ott ténylegesen jókedvű vagy.”

Nagyjából két éve határozta el Isti, hogy el szeretnének költözni, ellenben a települést nem árulta el, mondván, nem szeretne bulvár áldozata lenni. Annyi bizonyos, kertes házról van szó. Minden esetre sok sikert kívánunk az új projekthez! 🙂

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta