Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Számára ismeretlen szert tehettek Középsuli Réka italába?

Számára ismeretlen szert tehettek Középsuli Réka italába?

Ez történt a tizenkilenc éves lány szerint, aki a minap egy budapesti fesztiválon olyan rosszul lett, hogy végül kórházba került. Úgy véli, hogy eleve úgy adtak ki neki italt a helyen, hogy valamilyen szer már akkor benne volt a pohárban, amikor azt elvette a pultostól, s nem pedig utólag csempészett bele valamit valamelyik fesztiválozó társa.

A lány nem sok dologra emlékszik a történtekből, de arra igen, hogy a Deák Ferenc térig még valahogyan eljutott az autóval körülbelül húsz-harminc percre lévő fesztiválhelytől, s azt mondja, talán taxival történt ez és a barátnőjével utazott együtt egy darabig. Onnan a barátja, a YouTube-os Vitó Zsombor hívott mentőt, s kórházba is szállították a lányt, ahol az éjszakát is töltötte. Barátja reggel ment érte.

“Körülbelül fél óra telhetett el aközött, hogy megittam az italt és aközött, hogy éreztem, valami nem oké. Sört ittam. A fesztiválon is ettem, otthon is, pont azért, hogy ne legyek rosszul. Természetesen itthon is ittunk, de nem sokat, két sört ittunk meg maximum, sőt talán kevesebbet is. A fesztiválra taxival mentem szóval itthonról egyből oda”

– meséli a lány.

Zárójelentést nem kapott, így nem tudja biztosan, hogy mitől/milyen szertől lehetett rosszul, abban viszont biztos, hogy bármi történt, a fesztivál alatt történhetett és az a pohár a ludas érte.

Egy képet lőtt a kórházban, bár arra sem nagyon emlékszik, hogy mikor csinálta pontosan, annyira kába volt.

Most már szerencsére jól van, s a fiatal szervezetének fizikailag hamar sikerült kihevernie az esetet.