Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / „Számít, hogy kicsi a mellem?” A fiúkat kérdeztük!

„Számít, hogy kicsi a mellem?” A fiúkat kérdeztük!

Az örök kérdés, amely nem hagy nyugodni egy lányt sem. Sok álmatlan éjszakát okozott neked is, ugye? Ám ahhoz képest, mi lányok, mennyit aggódunk emiatt, a fiúkat annál inkább hagyja hidegen a téma – már akit! Mostani cikkünkben fiúkat kérdeztünk, számít-e nekik a mellméret és ha igen, miért?

Fotó: Bustle

Már olvashattátok mi az a 14 dolog, amit csak a kis mellel rendelkező lányok érthetnek, de most elhoztunk nektek 5 fiú alanyt, akik arról vallottak – mégis mennyire fontos számukra a mellméret. Lássuk!

Gábor, 23

Fotó: Nuffield Health

Engem sosem érdekelt a mellméret és mindig csodálkoztam, mikor a barátaim ez alapján választottak maguknak barátnőt. Természetesen nincs bajom azzal sem, ha a páromnak nagyobb a melle a kelleténél, de sosem volt elsődleges cél ez alapján választanom. A szilikon mellektől viszont kifutok a világból…

Tamás, 18

Fotó: PlasticSurgery

Én odáig vagyok a nagy mellekért, kár is tagadnom. Szerintem ez formálja a nőt nővé és minél nagyobb, annál jobb. Ettől nem gondolnám, hogy rossz ember vagyok. Mindenki mást szeret. Engem a nagy keblek levesznek a lábamról és nem tudok vele mit csinálni. A mostani páromnak is nagy melle van – éppen akkora, hogy kapni lehessen rá melltartót a boltokban. Ezért is imádom!

László, 19

Fotó: Yahoo

Hogy őszinte legyek, engem ez sosem érdekelt igazán. Az ismerkedés első szakaszaiban fontosabbnak tartom a belső tulajdonságok megismerését, minthogy a külső alapján ítéljem meg – tetszik-e az illető. Volt nagymellű barátnőm is és volt olyan is, akinek nagyon kicsi volt, de nem zavart egyáltalán. A szilikon melleket viszont nagyon taszítónak gondolom és az lehet ellenszenvet váltana ki bennem egy ismerkedés alkalmával.

Bence, 24

Fotó: GlobalNews

Nekem fontos, hogy „legyen ott valami”, és ne egy síkság fogadjon, ha ledobjuk a textilt. Persze nem ez az elsődleges, amikor párt választok, de nem is gondolnám, hogy utolsó helyen állna a fontossági sorrendben. Egyszer megtörtént velem az is, hogy egy lány áthívott magához és mikor odaértünk a dologhoz… levette a push-up melltartót és nagy meglepetés fogadott: a semmi. Természetesen nem rugdostam ki az ágyból, de mély nyomot hagyott bennem.

Zoltán, 28

Fotó: TheHealthy

Engem sosem zavart egyik „oldal” sem. Ha kicsi, az is szép tud lenni és ha nagy, az is. Azonban a szilikon mell nagy mértékben taszít és nem vagyok a híve. Volt olyan barátnőm, aki csináltatott és nem sokkal utána sikerült szakítanunk is – mivel nagy mértékben megváltoztatott sok mindent. Amit taszítónak találok, az a „tálalás”. Ha túl kihívóan öltözik fel egy hölgy és kiteszi azt is, amit nem kellene – na, az nem tetszik. Összeségében szerintem fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mi az előnyös és azt hangsúlyozzuk ki magunkon, ne pedig azon próbáljunk változtatni, ami önmagában azzá tesz minket, akik igazából vagyunk.

 

„Számít, hogy kicsi a mellem?” - A fiúkat kérdeztük!
Téged zavart valaha a mellméreted?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share