Szavazz! Otthontanulás vagy suliba járás?

Rovat

Megosztás

Holnap kezdődik a suli! A kedvünk talán még néhányunknak nem jött meg hozzá, de lehet mások pedig pont ezt a pillanatot várták! Te melyik csapatba tartozol? Szavazz!

Ha még nem tudtad rávenni magad a sulira hangolódásra – mindenképpen olvasd el cikkünket és garantáljuk, hogy meg fog jönni a Te kedved is! És soha ne felejtsd el: nem vagy egyedül, aki ezekkel az érzelmekkel küzd!

De mégis milyen lesz most a suli? Rendesen be kell majd járni? Vagy megint otthonról kell majd tanulni és időnk nagy részét újra otthon fogjuk tölteni? Ha be is kell járnunk, hogyan fogunk pacsizni a haverokkal és hogyan szürcsöljük majd a kávénkat a legjobb barátainkkal?

Maszk és kézfertőtlenítő!

A szomorú igazság, hogy amennyiben elkezdődik az iskola – ez a kettő dolog lesz, ami mindig nálad lesz – mondhatni ők lesznek a legjobb barátaid! Ha el is kezdődik a rendes tanítás, mindenképpen oda kell figyelnünk magunk és környezetünk egészségére és megóvására!

I. Normális tanítási rendszer

A barátaink és osztálytársaink biztosan pozitív részét képezik az iskolának és segítenek átvészelni a nehezebb napokat. A tanulás nem mindig egyszerű, azonban tudnunk kell – az életben ahhoz, hogy megálljuk a helyünket – fontos, hogy tanultak legyünk! A motiváció pedig a tanulás iránt, nos… a normál iskolarendszert igényli!

II. Otthontanulás

Bár az otthonmaradás csalogatónak hangzik, mégis meg kell említeni negatív hatásait. A magány és a semmittevés tökéletes kombináció ahhoz, hogy depressziósak és életuntak legyünk! Fontosak a külső behatások az életünkre és a rendszeresség, emiatt ennek hiánya okozhat negatív, visszafordíthatatlan hatásokat! Védelmünk érdekében azonban ehhez is hozzá kell szoknunk és alkalmazkodni, ha újra esedékes lenne!

Most pedig szavazz! Te melyiket szeretnéd jobban?

GIFek forrása: GIPHY

Szavazz! Otthon tanulás vagy suliba járás
Te melyiket szeretnéd jobban?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta