Szép környezetben, jó hangulatban – a ZamJam-en jártunk

Rovat

Megosztás

A fesztiválszezonban a nagy, többnapos fesztiválok mellett egyre több a kisebb, családiasabb hangulatú fesztivál az országban. Lobenwein Norbert és csapata nevéhez fűződik többek közt a SopronFest és a most második alkalommal megrendezett ZamJam is.


Az idei fesztiválnak is fontos része a képzőművészet, már az állomáson egy szabadtéri tárlat várja a vonattal érkezőket. Ott Bereczki Kata hangulatos képei láthatók, míg a program helyszínén, két konténerben a Balatonhoz kapcsolódó képeket mutat be a Lobenwein Galéria.

A programok több helyszínen zajlanak városszerte, de természetesen a nagyszínpad eseményei amitk a legtöbb vendéget vonzanak. Igazi családi koncertek vannak az idei 3 nap alatt is. Ottjártunkkor fellépett többek közt a Budapest Bár – most Németh Jucival és Kiss Tibivel; Bródy János zenész barátaival és a Csík együttes, Presser Gáborral és Karácsony Jánossal.

A nagyon vegyes korosztályú nézők nagyon élvezték a koncerteket. Sokaknak a fiatalkorát idézte fel, de a tinédzser korosztály is ismeri és kedveli a régebbi nótákat, a Budapest Bár pedig valóban mindenki kedvence.
A koncertekre megtelt a zárt, csak jeggyel látogatható terület, de nagyon sokan kívülről a Balaton partjáról hallgatták a koncerteket. Érdekesség, hogy az ételt – italt kínáló standok egy része a kerítésnél mindkét oldalra nyitott volt, így a parton sétálók is megkóstolhatják a kínálatot. 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta