Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Szerelem a karanténban: Shawn Mendes és Camila Cabello ezt csinálják

Szerelem a karanténban: Shawn Mendes és Camila Cabello ezt csinálják

A két sztár együtt zárkózott be és néhány intim részletet is megosztottak a rajongóikkal.

Shawn Mendes És Camila Cabello együtt töltik a karantént Miamiban, ahol az énekesnő jelenlegi projektjét, a Hamupipőkét felfüggesztették a vírus miatt. Szerelme természetesen nem akart nélküle lenni a válságos időkben, így ő is odautazott és mivel elég sok szabadidejük lett hirtelen, az Instán szórakoztatták a rajongóikat.

 

A két sztár csatlakozott John Legend, Chris Martin és Mandy Moore csapatához, akik online házi koncerteket adtak a követőiknek az Instagram oldalaikon. 24 percet játszottak, köztük a legnagyobb slágereiket – persze a Senoritát is. Amikor pedig arról kérdezték őket, szerintük mit kellene csinálnia az embereknek, ha otthonaikban ragadnak, Shawn Mendes azt mondta:

Mindenkinek el kellene kezdenie a Harry Pottert az elejétől a végéig. Ezt az utat kell választani.

 

Ők pár napja kezdték el végignézni az összes filmet, amiket Shawn már ezerszer látott, de barátnőjének volt némi lemaradása. Azt is megbeszélték, hogy ki, melyik házban kapna helyet szerintük. Shawn szerint Camila a Griffendél tagja lenne, Camila pedig szintén ezt a házat szavazta meg barátjának. Micsoda összhang!

Szerelem a karanténban: Shawn Mendes és Camila Cabello ezt csinálják
Te mit nézel otthon, amíg nem kell menni suliba?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share