Szerelemparty Szabyesttel a Középsuli bulin

Rovat

Megosztás

Ismét izgalmas témákat boncolgattak a Juventus Radio Tours legutóbbi műsorában Dr. Kiss Róbert Richard vezetésével. Sőt mi több, ezúttal Szabyest is megszólalt a mikrofon mögött.

Ha utazás, akkor az autóbusszal az igazi – legalábbis Szabyest szerint, akinek az eddigi legjobb ilyen élménye Görögországhoz kapcsolódik. Pedig, mint kiderült, még egy kisebb duzzogásra is volt alkalma a szép egzotikus országban, de ezt hamar kompenzálta egy kis napozással.

„Igazából mindenhol jól érzem magam. Nem hiszem, hogy a világon lenne olyan hely, ami nem szép. Magyarország is gyönyörű.”

 

A farsangról is szó esett, illetve arról is, hogy Szabyest minek öltözött be legutóbb? Hát kólásüvegnek.

„Szeretem az abszurd dolgokat. Voltam már sárkány is. Ez talán negyedikben volt, és éppen szerelmes voltam a tanítónénibe, és ő csinálta meg nekem a jelmezt. Medvének is öltöztem már be.”

 

Persze SMS-kérdésekben sem volt hiány, sőt, jóformán özönlöttek a rádióműsorba az üzenetek.

Üzenet: „Mi volt a legizgalmasabb kaland az életedben?”

Szabyest: „Talán ezek a forgatások, amik izgalmasak és érdekesek.”

Dr. Kiss Róbert Richard: „Mi kellett ahhoz, hogy ilyen hatalmas sikert érj el? Mi a titkod?”

Szabyest: „Szerintem ez inkább a hallgatóknak köszönhető. Az, hogy tényleg ott állnak mellettünk, és követnek minket, és jobban tudjuk tartani velük a kapcsolatot, mint mások.”

Kovács Robertina a Középsuli újságírója szerint Szabyest titka: „Annyira fiatalos, ahogy válaszol, közvetlen, vicceseket ír, és a negatív kommentekre is meglepően kedvesen tud válaszolni, és nagyon jól énekel.”

 

Szabyest a következő fellépéséről is árult el infókat, ami nem máskor, mint febrár 14-én lesz, méghozzá a Középsuli Szerelempartyján.

„Mikor várható az új zenéd?”

„Február 14-én lesz a Középsulis rendezvény, amin már szeretném elénekelni az egyik új dalt, és a klipet levetíteni, vagy ha nem is mind a kettőt, de az új dalt mindenképpen. Úgyhogy, aki úgy érzi, hogy nagyon kíváncsi, és már nem tud várni addig, amíg ez kijön, akkor a Gödörben, február 14-én majd megtalál minket.”

„Velem is szerelembe eshettek, úgyhogy gyertek” – üzente ezt is a hallgatóknak a fiatal tehetség.

 

Tehát ne feledjétek: február 14, Gödör Klub, Középsuli Szerelemparty! Ha még nincs párod, talán majd ott rád talál az igazi! 😉

 

Fotó:
Facebook / Szabyest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta