Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Szex az exszel? Pro és kontra válaszok a Középsulisoktól!

Szex az exszel? Pro és kontra válaszok a Középsulisoktól!

Örök és feloldhatatlan kérdés, hogy érdemes-e jóban maradni az exszünkkel? És ha igen, mennyire? Odáig is eljuthatunk, hogy esetleg lefekszünk vele? Alkalmi szex a nosztalgiázás okán vagy egy barátság extrákkal kapcsolat, amíg nincsen új partner?

Egyáltalán tényleg szükségünk van arra, hogy a múltba bármilyen módon kapaszkodjunk és kötődjünk olyasvalakihez, akihez ténylegesen már semmi közünk sincsen?

A kérdés persze a Középsulisoknál is téma és bizony elég éles szóváltások szoktak kialakulni a téma körül. De ki szerint fér bele és ki gondolja úgy, hogy tabu lefeküdni az exszel? Most megtudjátok!

Zsófi

Ha az élet úgy hozza, és mindkét félnek belefér, meg persze szinglik is vagytok mindketten, akkor szerintem kár álszenteskedi ezzel kapcsolatosan. Szerintem nem is az az igazi kérdés, hogy nem gáz -e lefeküdni a volt pasinkkal vagy csajunkkal, inkább az, hogy nehogy többet lássunk bele a dologba, mint ami valójában van: ha te az együttlét után romantikus álmokat kezdesz szövögetni az újrakezdésről, akkor offold az exed!

Rozi

Én abszolút azt vallom, hogy ami volt, elmúlt és ehhez igyekszem is tartani magam az életem minden területén. Tehát ha valakivel szakítottam, akkor azzal, ha nem muszáj, nem akarok semmiféle kapcsolatot tartani. Különben is, annyi lány van még, ha csajozni akarok, akkor inkább új csajokkal ismerkedem, mintsem az exem után kuncsorgok.

Olivér

Van olyan, hogy az ember csak alkalmi kapcsolatra vagy egy friends with benefits élethelyzetre vágyik. Arra pedig az ex már csak azért is tökéletes, mert ő nem árul zsákbamacskát. Ha a kapcsolatotok alatt jó volt vele a szex, akkor minek evezzek bizonytalan vizekre?

Zsani

Nyilván a neveltetéstől, az otthonról hozott dolgoktól is függ, hogy kinek mi fér bele. Én úgy vagyok vele, hogy ha lefekszem valakivel, azt azért teszem, mert fontos nekem az illető és kötődöm hozzá. Az exem pedig már nem az életem része, így ágyba bújni sem fogok vele.

Főkép: youtube.com

Szex az exszel? Pro és kontra válaszok a Középsulisoktól!
Te lefeküdnél az exszeddel?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share