Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Szex a chatszobában

Szex a chatszobában

A mai fiatalok körében egyre népszerűbb, hogy interneten próbálnak meg ismerkedni vagy párt szerezni magunknak. Az interneten történő ismerkedésnek több módja is van, de a legtöbbször egyik sem veszélytelen. Próbáltad már a cyberszexet egy ismeretlennel?

Sokan még mielőtt az első együttlétig jutnának, szeretnének bizonyosságot arról, hogy jól csinálnák, amit csinálnának. Ennek pedig az egyik lehetséges módja a cyberszex.

Ennek persze sokféle módja lehet, hisz történhet írásban, bele lehet tűzni képeket, esetleg videókat, de történhet akár élőben, mondjuk skypon keresztül. De amilyen sok útja van, legalább százszor annyi veszélye is, amiről érdemes elolvasnod ezt. Gondolj csak az adatokkal, képekkel való visszaélésre. Sajnos volt olyan, aki emiatti szégyenében öngyilkosságot követett el, róla többek között itt is olvashatsz.

Az ilyesmi azonban elkerülhető egy kis odafigyeléssel, amihez nincs is más dolgod, csak letölteni a következő alkalmazást.

Azonban a legjobb, ha idegennel semmiképp nem bonyolódsz olyan beszélgetésbe, ahol bármilyen felvételt megosztanátok egymással. Ehelyett maradhat az írás, ami azért valamennyivel biztonságosabb.

Ekkor nem történik más, mint egy nickname-mel belépsz egy chatszobába, és szaftos beszélgetést folytatsz valakivel. Persze soha nem lehet tudni, kinek melyik szava igaz, és melyik nem, de azért tudjuk: a legtöbb inkább hazugság. Szóval tartsd észben, hogy egy fantáziavilágba lépsz be, nem a valóságba.

Találkozóba pedig inkább ne gondolkodj, mert veszélyes lehet, ám ha mégis belemész, akkor mindenképp szólj valakinek, akár barátoknak vagy szülőknek, ha vagytok olyan viszonyban. Akár amolyan járókelőként el is kísérhet a barátnőd, aki maximum leül egy másik asztalhoz. De legjobb, ha a chatelést és a találkozós ismerkedéseket különválasztod.

De nézzük, mi a ti véleményetek a chatről.

Eszter (18) Amikor még tizennégy éves voltam beléptem chatszobákba ilyen célból. Igazából csak kíváncsi voltam, mi történik, de szerencsére mindig helyén volt az eszem, nem küldtem magamról semmit, nem adtam meg az adataimat és ha valaki találkozni akart: kiléptem.

Mária (17) Kipróbáltam egyszer ezt a chatelést, amikor is a másik ragaszkodott hozzá, hogy valamit küldjön nekem. Szerencsére csináltam gyorsan egy kamu e-mail címet, azt adtam meg neki. Amikor megláttam a képet, amit a férfiasságáról küldött, annyira sokkot kaptam, hogy azonnal kiléptem, és soha többet nem mentem chatre. Nekem ez nem volt jó móka.

Evelin (18) Én chateltem, bár nem kizárólag a szexuális fantáziák miatt. Egyszerűen úgy éreztem: bármi megtörténhet. Végül az egyik sráccal, akivel régóta beszéltünk, találkoztam. Össze is jöttünk, nagyon jónak tűnt minden, de aztán egyik pillanatról a másikra lelépett. Szörnyű élmény volt, kihasználva éreztem magam, úgyhogy nem mennék bele ilyesmibe újra.

Szex a chatszobában
Szexeltél már a cybertérben?
Szex a chatszobában.
Szerinted a cyberszex megcsalásnak számít?

 

Kép: examiner.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share