Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Szexi tények az olimpiáról

Szexi tények az olimpiáról

Szegény sportolók egész nap csak edzenek, vért izzadva próbálnak tökéletes eredményt hozni az edzőjük és az országuk nagy örömére, de hol marad a szórakozás? A riói olimpián erről gondoskodnak, és nem is akárhogy.

A Tinder adatai alapján, az olimpia faluban 129%-kal nőtt az egymáshoz illő, “párosított” profilok arány, úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy a sportolóknak nem kell attól félniük, hogy egyedül alszanak. Az adatok alapján, van mivel levezetniük a feszültséget az éj leple alatt.

Az olimpián a sportolók összesen 450.000 kotongumit kapnak használatra a játékok idejére. Ez elég lenne az összes felnőttnek Bostonban, Berlinben és Sydneyben. Ebből 350.000 férfi koton, és 100.000 női koton, amire az olimpiák történelmében most van először példa. A londoni olimpián ehhez képest “csak” 150.000 gumit kaptak az indulók.

condoms-1-colorful-protection-600x398

Néhány játékosnak a szex motivációként van jelen a játékok alatt. Sok edző csak akkor enged a játékosa közelébe más neműeket, ha azok jól teljesítettek. Lehet, hogy igazából nem is az aranyért megy a küzdelem az olimpián, hanem az utána kapott, jól megérdemelt szexért.

Matthew Syed olimpikon, az első olimpiáján, 1992-ben Barcelonában, abban a két és fél hétben többször szexelt, mint egész életében összesen addig. Szerintem már ezért megérte kijutnia.

Talán azért jött ez a sok csaj Matthew ágyába, mert, Tinder híján, erre az olimpiára kifejlesztettek kifejezetten a sportolóknak egy e-mail programot, amivel egymásnak tudtak küldeni üzenetet, és a rendszerben fordító program is helyett kapott a sok különböző nyelvet beszélő atléták kedvéért.

Seoulban, az 1988-as olimpián olyan sok használt kotongumit találtak az angol csapatok tetőteraszain, az úszóversenyek után, hogy megtiltották ennek az új sportnak, a tetőteraszi szexnek a gyakorlását.

Ne felejtsük ki a legjobb melót a riói olimpián: a srác, akinek az a dolga, hogy kotongumikat osztogasson a sportolóknak.

Fotó: bbc.co.uk

Fotó: bbc.co.uk

Szexi olimpia
Ha te olimpikon lennél, te is megpróbálnál minél több szexpartnert találni magadnak a játékok alatt?

Borítókép: marca.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share