Szexről beszélő magyar YouTube-videósok

Rovat

Megosztás

A YouTube-videósok kort éljük. A mai fiatalok ritkán néznek tévét, inkább videókat. Nagy a választék: nézhetsz külföldi, magyar, szépségápolási, vicces, sportról szóló videókat, gameplayeket, vagy olyat, amiben tanácsokat adnak a magánéletedhez. Van pár videós, aki tabutémákat feszeget, például a szexről beszél.

Én is nagyon szeretek videósokat nézni. Örülök, hogy egyre többen éreznek késztetést arra, hogy megtanítsák a fiataloknak azt, amit ők már tudnak. El is hoztam három magyar csatornát, amiben bőven van szó szerelemről, párkapcsolatról, na meg persze arról, mi történik a takaró alatt.

Hormonmentes

Egy Janka nevű nő üzemelteti, akinek az a célja, hogy mindenki, még a 18 év alattiak is fel legyenek világosítva. Könnyen beszél olyan témákról, mint a védekezés, a nemi szervek működése, menstruáció és a termékenység. Intelligensen adja elő, így bármilyen korosztály élvezheti a videóit. A témáinak köszönhetően rövid idő alatt meglett az ötvenezer feliratkozója, amit nem is csodálok.

Tanulom Magam

Attis rengeteg témáról beszél, nem csak a szexről. Tudományos tényeket oszt meg velünk, de egyáltalán nem úgy, mint az iskolában. Hasznos és egyben vicces videói már több, mint százezer emberhez eljut. A témához vágó tartalmai érintik a tévhiteket, az ösztönöket, megtudhatjuk, miért csókolózunk és miért pont azt az embert választjuk, akit. Érdemes rákattintani, garantáltan függőséget okoz a csatornája.

Férfiszemmel

Ádámnak konkrét célja az volt, amikor elkezdett videózni, hogy a nőket segítse. Ő pontosan tudja, mi kell egy pasinak, hogy kéne viselkedni, ha el akarjuk csábítani szerelmünket. Párkapcsolattal foglalkozó videói között megtalálhatóak a szexuális tartalmak is, például érinti a pornó témát is, meg a nemi beállítottságot. Célközönsége a fiatal lányok, de idősebbek, sőt, fiúk is bátran iratkozzanak fel rá.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta