A szilveszter elengedhetetlen kellékei!

Rovat

Megosztás

Vannak olyan tipikus dolgok, amik nélkül szinte nem is lehetne szilveszter a szilveszter. Mindenki fel tudna sorolni kapásból egy tucatot. Most végigmegyünk azokon, amik a legalapvetőbbek, hogy minden kéznél legyen december 31-én!

 

Pezsgő

Éjfél után koccintani hagyomány. Nemcsak nálunk, de a világ különböző országaiban is. Ki alkoholos pezsgővel, ki pedig gyerekpezsgővel.

Parti kellékek

Óriás napszemüveg, papír fejdíszek és szalagok. Ezeket karácsony után rengeteg helyen árulják és ilyenkor szép számmal fogynak is. A dudák és a konfettik fontos részeit képezik a hangulatnak, még akkor, ha most otthon, szűk körben ünnepelhetjük a szilvesztert.

Virsli és lencse

A két legfontosabb étel, amit szinte mindenki ismer ilyenkor. Ezek a legnépszerűbb és legáltalánosabb ételek, amik a szilveszteri buliban szóba jöhetnek. Az elkészítésük egyszerű és nem igényel sok időt, így nagyon népszerűek. Ráadásul, úgy tartja a mondás, hogy lencsét enni szerencsét hozó!

Tűzijáték – legalábbis általában

Idén ugyan elmaradnak a köztéri tűzijátékok, de általában ez is a szilveszter hangulatához tartozik. Igaz, nem olcsó mulatság, sokan beruháznak néhány darabra saját használatra is, ezeket pedig ilyenkor el lehet pufogtatni magánterületen.

Boldog új évet minden kedves Középsuli olvasónak!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta