Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A szilveszter elengedhetetlen kellékei!

A szilveszter elengedhetetlen kellékei!

Vannak olyan tipikus dolgok, amik nélkül szinte nem is lehetne szilveszter a szilveszter. Mindenki fel tudna sorolni kapásból egy tucatot. Most végigmegyünk azokon, amik a legalapvetőbbek, hogy minden kéznél legyen december 31-én!

 

Pezsgő

Éjfél után koccintani hagyomány. Nemcsak nálunk, de a világ különböző országaiban is. Ki alkoholos pezsgővel, ki pedig gyerekpezsgővel.

Parti kellékek

Óriás napszemüveg, papír fejdíszek és szalagok. Ezeket karácsony után rengeteg helyen árulják és ilyenkor szép számmal fogynak is. A dudák és a konfettik fontos részeit képezik a hangulatnak, még akkor, ha most otthon, szűk körben ünnepelhetjük a szilvesztert.

Virsli és lencse

A két legfontosabb étel, amit szinte mindenki ismer ilyenkor. Ezek a legnépszerűbb és legáltalánosabb ételek, amik a szilveszteri buliban szóba jöhetnek. Az elkészítésük egyszerű és nem igényel sok időt, így nagyon népszerűek. Ráadásul, úgy tartja a mondás, hogy lencsét enni szerencsét hozó!

Tűzijáték – legalábbis általában

Idén ugyan elmaradnak a köztéri tűzijátékok, de általában ez is a szilveszter hangulatához tartozik. Igaz, nem olcsó mulatság, sokan beruháznak néhány darabra saját használatra is, ezeket pedig ilyenkor el lehet pufogtatni magánterületen.

Boldog új évet minden kedves Középsuli olvasónak!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share