Szilveszter este a Budapest Bárral

Rovat

Megosztás

Milyen volt ez az év és milyen lesz 2022? Nézzetek bele az üveggömbbe együtt Szilveszterkor az A38-on! Akármit is láttok, egy biztos: az az este igazán felszabadító és vidám lesz jó dalokkal, kitűnő zenészekkel és nagyszerű előadókkal! 

Pörögj fel a zenekarral, hallgasd a jobbnál jobb számokat, hangolódj rá az éjszakára a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Ha kitűnő éved volt, ünnepeld meg az A38-on! Ha nem volt olyan jó, akkor várakozz az új közeledtére a víz tetején a zenészekkel együtt! Ha teheted, ne ülj otthon – ezt a feladatot kimaxoltuk tavaly!  A koncerten Behumi Dórival, Rutkai Borival, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Mező Misivel és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral ünnepelhetsz.

“Csak 9-ig tart a koncert, utána mit csináljunk?” Garantáltan fel fog pörgetni a koncert annyira, hogy utána bárhol jól érezd magad! Elmehetsz egy buliba, sétálhatsz a városban, vagy akár haza is mehetsz, megnézhetsz egy jó filmet vagy a családod, barátaid körében várhatod az új évet. Hidd el, ez a koncert napokra fel fog tölteni és megadja az alaphangot az új évhez!

Lehet. De milyen két órát! És egyébként sem kell ácsorogni – mozoghatsz is! Legalább bemelegíthetsz az újévi fogadalmakra! Jövőre egy évvel fiatalabb leszel!   

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy a új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt. Ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

Időpont: 2021. december 31. csütörtök, 19.00 – 21.00., LE NE MARADJ!

Jegyek a linkre kattintható vásárolhatók.

Főkép: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta