Szilveszteri csók – tényleg olyan fontos?

Rovat

Megosztás

A nagy kérdés, a nagy pillanat, a nagy visszaszámlálás. És a szilveszteri kötelező fotók és a kötelező csók. Tényleg ennyire szükséges?

Az újévi csók elcsattanása egyesek szerint rendkívül fontos. Azok, akik valóban hisznek ebben, biztosak benne, hogy ez ráhatással lesz az egész évükre.

De mi van azokkal, akik még nem találták meg életük párját? Vagy nagyon szeretnének romantikus filmekre alapozni és mégis erőltetni akarják Szilveszterkor a csókot, akár egy idegennel is? Tényleg megéri?

Fotó forrása: Pexels

Több babona is fűződik ehhez, amelyek bemutatják, miket kell tenni azért, hogy megtaláljuk a párunkat. Azok számára azonban, akik szilveszterkor is kapcsolatban vannak, érdekes lehet az a babona, miszerint ha szilveszterkor, pontban éjfélkor elcsattan közöttük egy szerelmes csók, akkor szerelmük lángja az elkövetkező évben is kitart majd.

Egy néphiedelem szerint pedig a szerelmeseknek, különösen a házasulandó pároknak kell figyelnie arra, hogy az otthon talált mézes bödön szilveszterkor teljesen teli legyen, hiszen ezzel a mézzel bekenik szilveszterkor az ajkaikat, és ha így váltanak csókot, akkor várhatóan szerelmük és házasságuk is hosszú és édes lesz.

Persze ezek csak babonák és kérdés, hogy ki mennyire hisz bennük?! A fontos azonban az, hogy mit érzünk és mindig arra hallgatni! Azért, mert a barátunk vagy barátnőnk már megtalálta az igazit, nem kell, hogy nekünk is bizonyítani kelljen, mi sem vagyunk egyedül!

Merjünk egyedül lenni és akár csókkal, akár anélkül: jól érezni magunkat!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta