Ezt nézed:  / Hírek / Színes / #SZÍVÜGY: Dominik és barátnője együtt szerepelnek

#SZÍVÜGY: Dominik és barátnője együtt szerepelnek

A Rákóczi Szövetség #SZÍVÜGY címmel elindította heti rendszerességgel jelentkező vlogját, amelynek célja, hogy a Kárpát-medence települési és középiskolai szervezeteinek életét minél sokoldalúbban bemutassa.

A középiskolások körében egyre népszerűbb vlog két főszereplője, a Középsuli sorozatból már ismert Dominik, és sorozatbeli, újdonsült barátnője: Anna. Kalandjaikon keresztül szeretnék a Kárpát-medencét és annak értékeit megismertetni a diákokkal, mert a haza szívügy.

A vlog alaptörténete szerint, Anna, korábbi elhatározásához híven, azt a fiút keresi, akibe beleszeretett a középiskolás táborban. Ehhez pedig a Rákóczi Szövetségtől kap segítséget, és legjobb barátjától, aki egyben az utazásokra is elkíséri, Dominiktól. Ennek a keresésnek köszönhetően jutottak el már olyan városokba korábban, mint Győr, Debrecen, vagy éppen Pécs.

Nagyon jó érezéssel tölt el minket, hogy így beutazhatjuk Magyarországot, és eljuthatunk ezáltal olyan településekre, ahol korábban nem volt lehetőségünk megfordulni – mesélte Dominik.

 

 

A most megjelent részben, Anna és Dominik egy nagyon menő osztálykirándulásra indul. Ezúttal Egerbe, a Recski Nemzeti Emlékparkba látogatnak el. A videóban láthatóak a mátészalkai Szakképzési Centrum Gépészeti Technikum és Kollégium diákjai is, akik a Rákóczi Szövetség Rendhagyó Diákutaztatási Programjának támogatásával kirándultak.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share