Sztárok, akik dilidokihoz járnak

Rovat

Megosztás

A sztárok világa merőben más, mint a miénk, átlagembereké. Olyan helyeken járnak, olyan dolgokat csinálnak, amilyeneket mi csak kis eséllyel fogunk valaha is. Mégis van hasonlóság köztünk: ők is emberek, emberi problémákkal, amelyekkel nem szégyellnek szakemberhez fordulni. Sztárok, akik bevallották, hogy pszichológushoz járnak!

1. Éder Krisztián, alias SP

A hajdani popsztár, ma már profi divatfotós, Éder Krisztián életében első látásra nem nagyon találunk túl sok kibírhatatlan részletet, hiszen jelenleg New Yorkban építgeti fotós karrierjét, mindeközben olyan világsztárokkal múlatja az időt, mint Mihalik Enikő. Azonban a közte és szerettei között lévő óceánnyi távolság a nagyon megviselte a fiút és egyre nagyobb méreteket öltő honvágyát csak szakember segítségével tudja feldolgozni.

new york new york city love photography ny

2. Suri Cruise

Tom Cruise és Katie Holmes lánya valószínűleg a világ egyik legismertebb celebgyermeke, akinek élete már-már abszurd módon elüt a hétköznapi valóságtól. A zsenge korú Suri még csak nemrég kezdte meg méregdrága magániskoláját, de máris pszichológus gondjaira bízták lelki fejlődését. Ha még nem lenne elege a kitüntetett figyelemből, saját külön bejáratú agykurkásza van, aki az órák alatt is megfigyeli őt.

tom cruise

3. Zoella

Az egyik legnépszerűbb Youtuber, Zoella is pszichológushoz fordult. A beauty blogjával milliós követést magáénak tudható vlogger, Zoe Slugg azért döntött úgy, hogy segítséget kér, mert az interneten Őt ért negatív kritikák hatására szorongani kezdett, és ez nem tett jót az önértékelésének sem. Egyébként nemrégen jelent meg könyve a Girl Online, amiről kiderült, hogy nem az övé, hanem egy ghostwriter keze munkája.

zoella zoe sugg

4. Megan Fox

Azt te sem gondolnád, hogy a káprázatosan gyönyörű és sikeres Transformers üdvöske, Megan Fox is rendszeresen látogatja a pszichológus rendelőjét. Az őzike szemű sztárnak komoly oka van erre, ugyanis saját bevallása szerint enyhe skizofréniával küzd.

fire megan fox megan garota infernal

5. David Hasselhoff kutyája

Az talán nem olyan meglepő, hogy a hajdani sztár életmentő, ma már inkább lecsúszott celeb, Hasselhoff pszichológushoz jár, de állítólag a kutyájától sem tagadja meg a terápiát. A kutyus depresszióval és súlyos teniszlabdafüggőséggel küzd, amiért a sztár is felelősnek tartja magát!

david hasselhoff

Sztárok, akik dilidokihoz járnak
Te járnál pszchológushoz?

Képek: halfcanyo, giphy

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta