Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Sztárok, akik közös tetkót varrattak

Sztárok, akik közös tetkót varrattak

Nemcsak a legjobb barátok, hanem híres testvérpárok is varratnak fel közös tetoválást. Ezzel is megmutatva, hogy milyen erős barátság és testvéri szeretet fűzi őket össze egymással.

Cara Delevigne – Kelly Osbourne, Alexander DeLeon, Jourdan Dunn

Cara Delevigne modellnek nem egy híres barátjával van közös tetoválása. Az első közös tetoválását Kelly Osbourne-nal csináltatta, akivel már nagyon régóta ismerik egymást, és nagyon jó barátság alakult ki köztök. Mindkettőjük kisujján egy-egy szívecske található.

Cara másik leghíresebb tetoválása a “XII”, ami egyik legjobb barátja Alexander DeLeon énekes-zeneszerző karján is ugyanúgy megtalálható.

A harmadik közös tetoválását pedig Jourdan Dunn modellel viseli. Mindkettőjük csípőjén megtalálható a vezetéknevükből álló “DD” felirat, amivel barátságuk fontosságát fejezik ki.

Joe és Nick Jones

Az egyik legcukibb testvér a felső karjára egy-egy kis nyilat tetováltatott, ezzel is kimutatva mennyire fontosak egymásnak. 🙂

Zayn Malik és Alexander DeLeon

A két énekes a bordájához varratta közös tetoválásukat, amin “a pirate’s life for me” felirat olvasható. Nagyon cukik, ha minket kérdeztek. 😀

Maisie Williams és Sophie Turner

A Trónok harcából ismert lányok a való életben elválaszthatatlanok egymástól, amit mutat a karjukon lévő közös tetoválás is: 07.08.09. Ez életük egyik legfontosabb dátuma, hiszen ezen a napon választották ki őket közös sorozatukba.

Forrás: teenvogue
Képek: Pinterest

Sztárok, akik közös tetkót varrattak
Te varratnál magadra közös tetkót valakivel?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share