Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Szüzesség elvesztése a Középsuli szereplői szerint

Szüzesség elvesztése a Középsuli szereplői szerint

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor elveszti a szüzességét. ( Kivéve talán az apácákat.)  Megkérdeztük a Középsuli sorozat néhány szereplőjét, ők hogyan látják a témát, esetleg milyen tanáccsal tudnak szolgálni.

 

 

Szerintem a szüzesség elvesztésére nincs megfelelő életkor. Ez személyenként változik, ugyanis véleményem szerint nem a kor hanem az érzelmi és értelmi érettség számít. Az mutatja meg ki mikor áll készen. A másik nagyon fontos dolog, hogy az elsőnek mindenféleképpen olyannal kell megtörténnie, akivel kölcsönösen szeretitek egymást. Máskülönben később hibának fogod felfogni.  Szóval nekem ennyi a tanácsom. Szeresd és légy érett a feladathoz lelkileg. Ja és mindig használjatok gumit. 😀

-mondta Bende.

 

Aztán megkérdeztük Dominikot:

A szüzesség elvesztésének akkor kéne bekövetkeznie mikor a fiú vagy lány megér rá. Szerintem az első szexnek egy nyugodt helyen kellene megtörténnie ahol nincs zavaró tényező és az ember párjával. Előre nem mindig lehet megszervezni. Sokszor az a legjobb ha spontán jön. Az ideális átlag életkor szerintem 17 nagyon határesetben 16-tól felfele.

 

 

Legutoljára hagytuk a legjobbat. Kata tanárnőt:

 

 

Lehet, hogy túl romantikusan hangzik, de szerintem a szüzesség elvesztése fontos mindenki életében.
Legalább is meghatározó esemény. Miután csak egyszer veszítheted el, ezért nem mindegy, hogy mikor és hogyan élijük meg, de nem kell túl misztifikálni sem.A fiatalok számára csak azt tudom ajánlani, hogy azzal a partnerrel jó megélni, akit igazán szeretsz. Az, hogy mikor, az már nehezebb kérdés. Az ideális kor nehezen meghatározható, ez inkább érettség-, és személyfüggő. De csak azért ne akarj “túl lenni” rajta, mert a barátnők vagy haverok már ezzel dicsekednek. Ne siettesd, eljön az idő és a megfelelő személy!