T. Danny feladta

Rovat

Megosztás

Dani így év végére eléggé kimerült, vajon lesz-e, aki segít rajta? Ismerős a hiányérzet, amikor nem kellenek szavak, mert a barátok akkor is megértenek, ha egy szót sem szólsz? Na ez az, ami nincs.

„Ha elmegyek, ne sírj értem, hogy felkelek, nem ígérem, most elmegyek, mert így érzem, a lelkedet megkímélem.”

T. Danny eléggé mélyen van, legalábbis a Ha elmegyek című legújabb szerzemény eléggé ezt mutatja. Tömegek a koncerteken, tapsvihar az előadások végén, mégis azt érzi hazai előadónk, senki sincs mellette, sőt senki nem hiányolná, ha nem lenne, vagy éppen ha örökké eltávozna. A videoklip koncepciója egyszerű, mégis sokat mondó a halovány tájképekkel, a levegő után kapkodós arcmimikával és az autós jelenetekkel. Volt már hasonló szerzeménye, nem is egy, a Szívtelen albummal nagyon megmutatta lírai oldalát anno.

Éreztétek már iszonyatosan egyedül magatokat? Kinek mi segít ilyenkor? Van valami vagy valaki, ami vagy aki feltölt életerővel?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta