T.Danny-t a pólójánál fogva húzta be a szobába egy lány DR BRS legújabb klipjében!

Rovat

Megosztás

Itt aztán szó szerint felforrósodott a hangulat a szexi táncos csajokkal, a vad fürdőruhákkal, avagy így szedj fel egy pasit a buliban, DR BRS és T. Danny megmutatja legújabb közös szerzeményükben!

Latin dallamok, fergeteges nyári hangulat, ismerkedés a köbön, csajozás-pasizás DR BRS legújabb dalában, melyben közreműködtek T.Danny, Kevin, a Monkeyneck és Király Linda. Béres Attila hivatalosan 6 évvel ezelőtt került a zenei pályára, először DJ-ként próbálta ki magát, majd egy nagyon jó barátja, Gém Péter segítségével megalapították a baráti rendezvénysorozatot, akinek egyébként a DR BRS nevet is köszönheti, ugyanis az ő fejéből pattant ki. A Rock The City-vel forgatott klipek között a leghíresebb a a Fekete vonattal és a Halott Pénzzel közös zeneszámuk, a Hol van az a lány, melyet azóta is ezrek zengenek a kerti partikon. Szintén nagy népszerűségnek örvend Berkes Olivérrel közös dala, a szerelmes hangvételű Évszakok, melyet már több mint tizennégymillióan láttak!

Legújabb szerzeménye még csak pár napja jelent meg a YouTube-on, de máris a 3. a felkapottak listáján a Juanita, ami mutatja, ismét sikerült slágert írniuk!

„Ha tánc van, latina, rázzad Juanita,
forró ritmusra táncol minden señorita…”

Itt egy szőke, ott egy barna, melyik tetszik? Így kell csajozni, mutatják meg a srácok az igazi nyári flash hangulatú videoklipben! Medence, sütögetés, ismerkedés, haverok, mi kellhet még a péntek estékhez? A latin Despacito dallamok biztosítják a kitörő kedvet, nem is beszélve a lányok szexi bőrrucis táncáról! A szereplők a spanyolos zenéhez még beceneveket is kaptak, T. Danny például Don Danielo, aki igencsak szédíti a hölgyeket a videóban, hiszen láthatjuk, az egyik hölgy a pólójánál fogva rángatja be őt a szobába.

A dalszöveg is önmagáért beszél, hiszen abszolút a csajok-pasik kapcsolatára épül, idézve: „Hey bro, neked kell az a szőke, nem, mer’ egy másiknak van szüksége szuperhősre.” A sorokat Meggyes Roland írta Attila közreműködésével, a videoklip legvégén egy vágókép erejéig meg is jelenik a szövegíró neve, hiszen 2017-ben elhunyt, így emlékeznek, tisztelegnek előtte a srácok.

Képek: facebook.com

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta