Táncos lányok a porondon

Rovat

Megosztás

Szexi táncos lányok, kacsalábon forgó palota, hófehér karácsonyfa, van itt minden IS, Orgován Rokkó új szerzeményében mindenkit megnyugtat, Hidd azt lányom, minden rendben.

A cigányzene még mindig nagyot hódít, hiába van vége lassan az évnek, ami nem csoda, Rokkó új szerzeménye olyannyira dallamos, hogy egyszer kell csak meghallgatnod, egyből elvisz a hangulata. Nemcsak magyar, de a cigány nyelvezet is megjelenik a koncepcióban, akárcsak a drónos felvételek, vagy éppen a hófehér karácsonyfa a gyémántkastélyban. A videoklipben szerepet kap egy hosszú, ében fekete hajú hölgyemény is, akinek egy gyertyafényes vacsora mellett regél Rokkó, de a beszélgetésből csupán annyi jön, le, a lány nyugodjon meg, minden rendben lesz!

Érdekelne, kinek milyen volt a karácsonyfája idén? Stílusos a hófehér műfenyő? Esetleg fekete? Vagy az örökzöld az igazi klasszikus?

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta