Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Tapasztalataim a végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban

Tapasztalataim a végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban

A nők is szőrösek, ugyanúgy, mint a férfiak. A különbség az, hogy nekünk le is kell szednünk. Most elmondom rá a legmegfelelőbb módszert.

Tegye fel a kezét az a lány, aki utál szőrteleníteni. Igen, én is. Tíz éve csinálom, mert kell, mert a szépségideál a sima láb, kar, hónalj, minden. Kipróbáltam a borotvát, amitől már másnap viszketett és szúrt az adott testrészem, vettem szőrtelenítő krémet, amire érzékeny a bőröm, beszereztem egy epilátort, amivel hosszú ideig kellett fájdalmat okoznom magamnak, valamint jártam kozmetikushoz, akinek a gyantázásától üvölteni tudtam volna. Az ítélet életfogytiglan: valamelyik módszert mindig használnom kell. Illetve csak kellett. Rátaláltam a lehető legjobb szőrtelenítési módra, ami szerencsére már az átlag embereknek is elérhető.

Belegondoltatok már abba, hogy milyen jó lenne, ha pár évig nem kéne ezzel szórakozni? Van rá megoldás! Az úgynevezett végleges szőrtelenítés. Ezt nem kell szó szerint érteni, 3-4 szőrtelen évre van lehetőség a test bármely részén. Amit én vásároltam, az az SHR technológia. Tizennyolc év fölött lehet igénybe venni a kezelést. Két-három napos borostával kell menni, mert akkor lesz hatásos. Előtte és utána egy hétig nem ajánlatos napozni, szoláriumba menni. A legjobb benne az, hogy egyáltalán nem fáj. Olyan, mintha vasalnának: egy meleg szerkezettel simogatják a bőrötöket. A lézer miatt védő szemüveget is fognak adni.

A szőrt ott helyben nem szedi le. Az utána lévő borotválkozásaitok után fogjátok észrevenni, hogy ritkulnak a szálak. Minimum 5 alkalmat javasolnak, de ha nem elegendő, akár többet is. Én még csak egyszer voltam, de azt jósolják, hogy az első időszakban jobban fogom látni a változást és akkor se ijedjek meg, ha a többi kezelés után úgy tűnik, mintha semmi nem történt volna, hiszen később kifejti a hatását. Hat-nyolc hetente kell menni, tehát jó esetben maximum egy évig kell járni. Utána évekig nem lesz gondotok a szőrtelenítésre.

Na és akkor most jöjjön a legfőbb kérdés: Mennyibe kerül? Ha kuponos oldalakon kerestek rá a tartós szőrtelenítésre, akkor olcsó. Teljesen megéri szerintem. Ki lehet fogni olyat, hogy a teljes test (amibe minden szőrős rész értendő) 40 ezer forint. Ez szerintem teljesen jó ár, hiszen utána 4 évig rá sem kell néznetek a borotvára.

Nektek is szimpatikus? Vágjatok bele! Tudom, a végleges szó félelmetes, de ebben az esetben csak egy nyűgtől szabadulnátok meg. Érdemes belevágni.

Írta: Czár Fruzsina

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share