Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Társkereső oldalak, melyek létezéséről még soha sem hallottál

Társkereső oldalak, melyek létezéséről még soha sem hallottál

Manapság egyre népszerűbbek a társkereső oldalak és applikációk, hogy komoly, vagy alkalmi partnert találjon az ember. Ezek viszonylag azonos sémára épülnek, mindegyik próbál arra törekedni, hogy igényes legyen, és mindenki megtalálja a hozzá tökéletesen illő párt. Valószínűleg te nem szorulsz rá ilyen oldalak segítségére, ámde egészen érdekes, hogy milyen bizarr párkereső oldalak is vannak, amiket az igazán különleges igényű emberek számára készítettek. 

Zombi párkereső

Ha odavagy a zombis filmekért, és még randiznál is eggyel, akkor ezt az oldalt neked találták ki. A profilképeken mind sírjukból előmászott ábrázattal láthatjuk az embereket, vagyis zombikat. Sőt, választhatunk, hogy pontosan milyet keresünk, lassan mászót, avagy sebeset. De még ha ez sem lenne elég, akkor még variálhatjuk azt a kategóriát, hogy hány végtagja legyen, hiszen az az igazán zombis, ha csak fél karral ölelget meg a választottad a randi végén.

A salátamániás

Ha odavagy a salátákért, és elvárod, hogy párod is ugyanazt a salátát szeresse, amit te, akkor bizony ez a tökéletes társkereső neked. Hiszen nincs is annál idegesítőbb, mikor a pároddal azon veszekszel, hogy miért a majonézes krumplisaláta a kedvence, mikor az almás sajtos madársaláta az igazi befutó. Ez az applikáció kiküszöböli ezt a végzetes problémát. Az alapján kereshetsz, hogy milyen salátát kedvelsz, és minden esélyed megvan rá, hogy megtaláld az igazit, aki szintén ugyanazt szereti. Első randin máris elmehettek együtt salátázni.

 A genetikus

Ez a társkereső oldal semmit sem bíz a véletlenre. Azt a szigorúan tudományos alapokon nyugvó elméletet követi, miszerint a DNS-ünk alapján találhatjuk meg az igaz szerelmünket. A genetika pedig ugyebár nem hibázhat, így nincs is más dolgod, mint regisztrálni és már rögtön küldik is a tesztet, mellyel megspórolhatod a sok vesződést a helyes/csinos szomszéddal, hiszen kiderülhet, hogy úgysem illenétek össze.

Szellemes

Ha a zombi nem volt elég, itt van egy hozzájuk igen közel álló oldal, ahol szintén túlvilági randit szervezhetsz le magadnak. Szellemek közül válogathatsz, és a haláluk formáját is kiválaszthatod, hiszen egy fontos tényező lehet. Az oldal alul felhívja a figyelmünket, hogy zombik és vámpírok messziről kerüljék el az oldalt. Sőt az élők is. Igazából ez az oldal csak szellemeknek szól, sajnálom.

Hogy őszinte legyek, valószínűleg nem vagy rászorulva ezeknek az oldalaknak a használatára, de ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, akkor biztos vagyok benne, hogy a haverok nagyot fognak nézni, ha elmeséled nekik, hogy egy zombival randiztál.

 

Fotó: aboutzombies.net

Fotó: aboutzombies.net

 

Társkeresés
Te használtál már társkereső oldalt?

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share