Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Suli / Tavaszi bakancslista

Tavaszi bakancslista

Végre, itt a tavasz! Muszáj ezzel kezdenem, mert ez a tél olyan hosszúra, szürkére, hidegre és unalmasra sikerült, hogy úgy érzem, a tavaszhoz kell egy bakancslista, ha ki akarom teljesen élvezni.

1. Kirándulás!

Talán nem meglepő, hogy ez áll a bakancslista első helyén. Legyen szó egy laza Gellért-hegyi sétáról vagy egy nagyobb túráról Visegrádon, mindenképpen menjetek el hétvégén vagy akár suli után közösen kirándulni egyet! Hihetetlenül feltölt majd a természet, a jó társasággal és a friss levegővel, ezért semmiképp se hagyd ki a bakancslistáról!

2. Kívülről is újulj meg!

Tavaszi színek a ruhatáradban, színes körömlakkok, de színes haj? Igen, újra divatba jön a színes haj, akár az egészet is befestheted lilára, pinkre, kékre, biztos, hogy trendi leszel, de maradhatsz a haj aljának befestésénél, vagy a melírnél is. Rengeteg kimosható festéket lehet már kapni, próbáld ki!

3. Ha már kívülről, belülről is!

Engedd el az összes felhalmozódott negatív dolgot, próbáld ki a meditálást, a jógát, így, hogy jön a jó idő rengeteg helyen lehet ingyen csatlakozni szabadtéri jóga programokhoz, ezt a pontot a bakancslistából ne hagyd ki!

4. (Tavaszi) fesztiválok!

Már nem csak nyáron tudsz fesztiválra menni, egyre több tavaszi fesztivál, buli van, ahova érdemes elnézni, ezért kicsit kutassatok és menjetek együtt koncertekre, bulizni,  élvezzétek, hogy jó idő van és nemsokára vége a sulinak, már csak pár hónap!

5. Mászkálás a városban

De nem kell túl komolyan se venni a bakancslistát, simán ha elmész a városba mászkálni delután, este felé, akkor is rengeteg új helyet találhatsz, izgalmas és szép kis utcákkal, nekem, így több, mint 20 év városban lakás után is mindig vannak újabb és újabb helyek, amiket találok.

Fotó: http://visitbudapest.travel/

Fotó: budnews.hu

 

Tavaszi bakancslista
Te szoktál bakancslistákat csinálni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share