Te akarod tudni, hogy mi “Hogyan készült?”?

Rovat

Megosztás

2001-ben, Kanadában indította útjára a mára már hatalmas sikereket elért ‘Hogyan készült?’ sorozatát a Discovery Channel. A műsor fő célja az volt a kezdetekben, hogy mikroszinten mutassa meg a nézők számára, hogy egy-egy adott terméket hogyan készítenek el az első, legapróbb mozzanattól a légvégéig, amíg a kész terméket meg nem kapjuk, és a kereskedők a boltok polcaira nem biggyeszthetik azokat.

14 évvel később, napjainkban a Science Channel csatornán sugárzott adások száma túllépte a háromszázat is. De hogy miért nem változott egy dekát sem a műsor formulája az elmúlt tizennégy évben? Nos, a TheAtlantic.com-nak a következőt nyilatkozta a Science Channel vezérigazgatója, Rita Mullin: “Véleményem szerint a legnagyobb sikert éppen az adta meg a műsornak, hogy az évek során milyen keveset változott. Ez egy sablonos műsor, a szó legpozitívabb értelmében.”

Az évek során már rengeteg hasznos terméket láthattunk gyári szinten a chipstől kezdve az órákon keresztül egészen az ablakig, vagy a gyorsfagyasztott pizzáig.

https://www.youtube.com/watch?v=_qDuHnGrAK0

 

Hogyan készült?
Téged érdekel, hogy egyes termékek, amiket nap mint nap használsz, hogyan készültek?

 

Borítókép: Play.google.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta