Teheneket is kölcsönözhetsz a nyaralás alatt

Rovat

Megosztás

A biciklikölcsönzés ideje lejárt, hiszen ki akarna két keréken gurulni, ha lehet egy saját tehene is a nyaralás alatt?

Vannak olyan hotelek, ahol a vendégek minden igényét igyekeznek kielégíteni, így olyan extrákkal szolgálnak, mint a helyben kölcsönözhető ruhatár, a luxusmárkák darabjaival. Persze a jól bevált szolgáltatások, mint a bicikli vagy autókölcsönzés mellett. Egy svájci hotel azonban minden eddiginél nagyobbat gondolt, és úgy döntött, hogy az alpesi életérzést a lehető legközelebb hozza a vendégekhez egy különleges szolgáltatással. Ez pedig nem más, mint a tehénkölcsönzés- írja a globoport.hu. 

A Gstaad Palace az Alpokban egy helyi organikus farmmal szerződött le, a megállapodás értelmében pedig a szálloda vendégei saját tehenet kapnak arra az időre, amíg a Palace-ban tartózkodnak. Aktívan részt vehetnek a gondozásában, sőt meg is fejhetik, aztán pedig még sajtot is készíthetnek, ha kedvük tartja. A Condé Nast Traveler szerint mindezért 200 svájci frankot kell fizetniük, ami körülbelül 53.000 forintnak megfelelő összeg – ezért majdnem 10 kiló sajtot is kapnak a felejthetetlen élményen kívül.

A cow stands on the Klausenpass mountain pass road, 1,952 m (6,404 ft) in the Swiss Alps August 19, 2009. In the background is the Urnerboden Valley. REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND ENVIRONMENT ANIMALS TRAVEL IMAGES OF THE DAY) – RTR26VUH

Írta: Farmosi Nóra

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta