Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Terhességi tesztnek nézte barátnője hőmérőjét

Terhességi tesztnek nézte barátnője hőmérőjét

100%, hogy gyerekünk lesz! Vagy mégsem? Ezt benézted! Egy tini terhességi tesztnek nézte barátnője hőmérőjét. Most rajta nevet az internet.

A kaliforniai Izaak Torres kis híján szívrohamot kapott, amikor ránézett reggel a telefonjára. A barátnőjétől kapott üzenetben ugyanis egy fotó volt, egy digitalis hőmérőről, ami 100.0 Fahrenheitet, azaz 37.7 Celsius fokos hőemelkedést mutatott.

“Holy fuck” – írta oda megjegyzésben Vanessa Marie a fotóhoz, akkor ugyanis már hosszú órák óta küszködött a lázzal, mielőtt az enyhült volna. A lány hajnal 4-kor küldte el az üzenetet Izaaknak, majd el is aludt. Egészen 11-ig. Ő akkor olvasta el 18 éves barátja válaszát, amitől szinte legurult az ágyról a nevetéstől – mondta a BuzzFeed News-nak.

“Hogyan?” és “Wtf”. Ezek voltak az első szavak. A srác ugyanis azt hitte, hogy egy pozitív terhességi tesztet küldött el neki barátnője, amin az áll: 100.0. Azaz 100 százalék. “Azt hittem, használod a fogamzásgátlót.” – még ezt is írta az üzenetben.

Aztán persze rájött a tévedésre, és javította magát: “Azt hittem, ez egy terhességi teszt. Szeretlek bébi.” Ekkor azonban már késő volt, elküldte az üzenetet, barátnője pedig annyira viccesnek találta, hogy megosztotta a nagyvilággal is. Azóta a kreatívabbak még jobban kifigurázták a tévedést. Volt például, aki 99.3 Fahrenheitre azt a szöveget írta: “99.3 gyerekem lesz, OMG.”

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share