Ezt nézed:  / Suli / Térképen a Trónok Harca

Térképen a Trónok Harca

Te is érezted már azt, hogy nem bírod követni a Trónok Harca szereplőinek útját? Ezzel biztosan nem vagy egyedül, mert George R. R. Martin, az író agya és annak zseniális szüleménye, a sorozat igen komplex és kacifántos.  De szerencsére a Google erre is tudott megoldást!

terkep-tronok-harca-metallic-i15760

Kövesd nyomon a szereplők útját!

A sorozatban szereplő karakterek utazásait meglehetősen nehéz nyomon követni, bonyolult és hosszú utakat járnak be és közben sok minden történik velük. Nem beszélve arról, hogy sok évad van és közben folyton meghal valahol valaki és minden múltbéli helyszínre utalnak is az újabb évadokban.

Néhány fanatikus fejlesztő arra gondolt, hogy miért ne lehetne egy egyértelmű google -térképen nyomon követni az eseményeket? És nem sokkal később, pontosan 2014-ben el is indult a térkép, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend a régi és az új Trónok Harca rajongók körében. Sőt, maga az író s elismerte szükségességét és zsenialitását a térképnek. Ennek köszönhetően követhetjük az egyes karakterek által bejárt utat, mintha csak egy útvonaltervezőben lennénk. Kijelölhetjük a számunkra fontos szereplőket, sőt, azt is eldönthetjük, hogy a könyvek vagy a sorozat menetét követnénk-e inkább, így epizódonként vagy fejezetenként ugorhatunk előre az időben.

A nevet beállítva, az időrendnél előre húzva a fehér karikát mozgásban is látjuk a karaktert, és kereshetünk a regények, illetve a sorozat szerint is.

12289_875_256

Spojler-gyanús a történet

A térképen bóklászóknak arra érdemes figyelnie, hogy ha egy-egy szereplő életútját követi nyomon, az út végén nem ritkán egy halálfej-jelzést talál. Ebben a sorozatban ugyanis bármikor meghalhat bárki, igen, sajnos a kedvenc szereplőnk is.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share