Tetszik a barátom haverja, mit tegyek?

Rovat

Megosztás

Egy kellemetlen, nehéz téma, amit talán még a legjobb barátnődnek sem mernél elárulni. Most azonban segítünk kideríteni az igazságot és azt, hogy mit tehetsz.

Sose feledjük, hogy az elérhetetlen mindig csábító lesz számunkra. Ez akkor is igaz lehet, amikor megismerjük a szerelmünk barátját/haverját és esetleg szimpatikus lesz nekünk. Persze ott van az a kis százalék esély, amikor kialakul valami azonnal és érezzük, nem tudunk mit tenni…

GIF forrása: Facebook

A legtöbb esetben azonban NINCS OK aggodalomra!

Legtöbbször csábító erőként hat az elérhetetlenség érzése. Ez az, ami fellángol bennünk pillanatokra vagy kis időszakra a párunk barátja iránt. Emiatt tehát nem kell aggódni!

Azonban fontos szót ejteni arról, mi van, ha neki is szimpatikusak vagyunk és esetleg el is kezdődik a “kontaktálás”. Fontos, hogy tartsuk a határokat és ha úgy érezzük, túl messze jutottunk, mindenképpen tegyük fel magunknak a kérdést, mit szeretnénk pontosan és mire vágyunk?!

Még ha tetszik is az illető, tényleg megéri-e kockáztatni a kapcsolatukat érte?

Nem csak fellángolásról van-e szó?

Mennyire lenne kellemetlen ezek után kapcsolatot létesíteni vele komolyabban?

Hiába tűnnek elhamarkodott kérdéseknek, fontos, hogy ezek tudtában és a pontos válaszokkal tudjunk továbbmenni és eldönteni, mit szeretnénk a jövőben!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta