Tetszik az osztálytársad? Így szerezd meg!

Rovat

Megosztás

Azt hitted, hogy megúszhatod? Te kis naiv! Téged is eltalált Ámor nyila és most minden gondolatodat Ő foglalja le? Ráadásul ott ül tőled egy karnyújtásnyira és minden nap türtőztetned kell magad, hogy ne túrj abba a gyönyörű hajába, miközben elhalad melletted, és Te beszippantod azt az észveszejtő illatát …szóval mit szépítsük, belezúgtál az osztálytársadba!

Két dolgot tehetsz: az egyik, hogy az idők végezetéig sóvárogsz utána és beéred a látványával, a lopott pillantásokkal és egy egész fantáziavilágot építesz aköré, hogyan éltek majd boldogan, amíg meg nem haltok…ha egyszer csak rájön, hogy Ő is ugyanígy odavan érted. A másik lehetőség: lendülj támadásba és szerezd meg. Ez ijesztőbb, ugyanakkor meglepő eredményeket is hozhat: valóban felkelted az érdeklődését és tényleg összejöttök. Na mit szólsz? Ja, hogy hogyan fogj hozzá… íme egy kis útmutatás:

Keltsd fel az érdeklődését!

Ne viselkedj idétlenül, ne hozd zavarba azzal, hogy a barátnőiddel hatalmas kacajok kíséretében róla sutyorogsz. Légy kifinomultabb, flörtölj és közeledj finoman. Szünetben menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, érintsd meg a karját. Ez nagyobb hatással van rá, mint gondolnád, és a vonzalom egyértelmű jele. Nevess a viccein, figyelj oda arra, amit mond, kérdezz arról, amiről tudod, hogy érdekli.

Keresd a társaságát!

Ne csak szünetekben sertepertélj körülötte, hanem igyekezz a sulin kívül is véletlenül vagy szervezett keretek között belebotlani. Na ne kövesd megszállottként, de puhatolózz, hogy mit szeret csinálni és csatakozz hozzá egy edzésen, a játékteremben vagy shoppingolás közben. Itt már van esélyed arra, hogy jobban megismerjétek egymást, és előtte is egyértelművé váljon, hogy megvan köztetek az összhang.

Kápráztasd el!

Mutass fokozott érdeklődést az iránt, amit csinál, amit mond, ami lázba hozza vagy éppen lehangolja, de ne legyél a lelki szemetesládája, különben örökre a barát zónában maradsz. Mutasd meg neki a kedvenc helyeidet, add kölcsön a legkedvesebb zenéidet, mesélj neki a terveidről, a vágyaidról és hallgasd meg az övéit is.

Légy önmagad!

Azért, mert fülig bele vagy zúgva a kiszemeltedbe, még nem kell azt szeretned, amit ő, és nem is kell mindenben egyet értened vele. Ne légy bólogató marionett bábú, mert azzal csak ellenkező hatást érsz el. Szeress önmagad lenni és meglásd, ha van egy kis esze, előbb utóbb Ő is szeretni fog…ha pedig mégsem, mert ez is megtörténhet, igyekezz tovább lépni és versenyben maradni!

Olvass még!

Tetszik az osztálytársad? Így szerezd meg!
Jártál már az osztálytársaddal?

Képek:  hdwallpapersrocks

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta