Ti írtátok: Milyen egy érzelmes fiú a mai világban?

Rovat

Megosztás

A Ti írtátok projektünk keretében érkezett a következő cikk Peller Anikótól a tiirtatok@kozepsuli.hu e-mail címünkre.

Napjainkban lettem figyelmes arra, hogy még csak pár napja üzemel egy motivációs blog, de máris ezernél is többen tekintették meg. A fiatal srác, aki írja, Rácz Dávid Zsolt, 18 éves, színészkedik, zenéket gyárt, fotózik és ír. Igazi sokrétű fiatal. A blogjában lányoknak, fiúknak, nőknek, uraknak ad tanácsokat, segítséget, hogy a történteket a lelkiekben feltudják dolgozni. El kell ismerni, aki nyitott annak ilyen segítségre szükség van!

Milyen érzés az, hogy egyik napról a másikra sokan kezdtek el olvasni?

Nagyon jó érzéssel tölt el, mivel nagyon szeretek írni, és gyakran azt érzem, az írással jobban át tudom adni az érzelmeim, mint szóban. Ha személyesen szóban adjuk elő, akkor használni kell a mimikát és a testünket, mivel ezek is elárulnak sokat. Persze ezektől sem rettenek meg, mivel színészettel is foglalatoskodom.

Melyik színházban dolgozol?

Jelenleg sehol. Idén érettségiztem, és erre az évre abbahagytam, de több színházban is megfordultam. Fogalmazhatok úgy, hogy szabadúszó vagyok.

Mondtad, hogy zenéket is gyártasz. Milyen műfajban evezel?

Én a dalokban is érzelmes vonalat képviselem. Populáris vonalban mozgok, de azon belül is a mainstreamet érzem legjobban magaménak.

Többen mondják rád, hogy te egyben jófiú és rosszfiú is tudsz lenni. Szerinted benned melyik oldalad dominál jobban, és miért jó annak lenni?

Én úgy tartom helyzettől függ, de inkább jófiúnak mondom magam. S szerintem azért jó, mivel:

1. Lányok bátran mutatkoznak velem szülők előtt is, és boldogabban elengedik velem bárhova.

2. A legtöbb jófiú művelt, és gyakran azt mondják rájuk, hogy stréber

3. Akikre ráfogják, hogy stréber, pár év múlva lehet, főnök lesz

4. Szeretheti a nőket, mivel a lányok gyakran a kedvükben járnak.

Hogyan tudod a sportot és az írást összeegyeztetni az iskolával?

Úgy gondolom, mindent meglehet oldani. Nem létezik olyan, hogy lehetetlen. Én pin-pongozok, kerékpározok, de jelenleg csak hobbiból, csak kisebb versenyeken veszek még részt.

Jelenleg újságíróként tevékenykedel. Milyen érzés írni olyan emberekről akik ismertek? Nyomozol utánuk? Van ebben is izgalom?

Ebben is van természetesen izgalom. Kezdeni fotósként kezdtem, és amikor egy ismertről szeretnél írni cikket, akkor fotót készítesz róla, és elkezdesz vele beszélgetni. Nagyon jó emberismerőnek kell lenni, hogy abban a tíz percben, amíg beszéltek, mindent megtudj róla. főként azt, ami a célod volt.

Jelenleg van lány az életedben? Szívesen fogadod a lányok levelét?

Jelenleg nincs lány az életemben, de nem fogadtam cölibátust! S, hogy szívesen fogadom-e a levelüket? – nevet – Ez természetes! – mosolyog! – Hiszen, férfiból vagyok! – mosolyog! – De komolyra fordítva, ha életemben lenne egy hölgy, akkor természetesen csak ő lenne az első az életemben.

Az emberek mindig így fogadták írásaid! Vagy volt olyan időszak amikor nem fogadtak el miatta?

Igen, sajnos volt olyan, amikor bántalmazásokat kellett elszenvednem kortársaimtól, de mára már elfogadtak és támogatnak. Szívesen barátkozom bárkivel, és így megtalálom azt a közeget amelybe örömmel tartozhatok.

Dáviddal való beszélgetés során arra lettem figyelmes, hogy nagyon közvetlen és kedves. Az interjú során megérkeztek ismerősei, és barátságosan üdvözölték. Mindenkivel közvetlen volt, és neki jár egy jó pont, hogy nem szállt el magától!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,167RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta