Ti mire költenétek a talált pénzt? Szavazzatok!

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozat 134. részében az osztály és a rabló csajok keresték a hotel széfjében elrejtett 10 millió forintot, de a pénzt sajnos nem sikerült megtalálniuk. Megkérdeztük a szereplőket, hogy ők mire költötték volna ezt az összeget?

Bende

Sajnos 10 millió forint nem nagyon sok pénz, viszont nekem így is elég lenne arra, hogy letehessem a jogosítványt, és vehessek magamnak egy A osztályú Mercedes-t. A maradékot pedig luxus körülmények között elnyaralnám. Valamilyen egzotikus szigetre mennék el, ahol ki tudok feküdni a tengerpartra egy pálmafa alá. Egy biztos, sokáig nem maradna nálam ez a pénzösszeg.

Dominik

Az tuti, hogy letenném belőle a jogosítványt és vennék belőle egy Alfa Romeo Brerra-t, ami egy nagy kedvenc autóm. A maradékból félretennék, valamint beszereznék néhány olyan Star Wars-os ereklyét, amiről már gyermekkorom óta álmodozom. Esetleg egy életnagyságú R2-D2 robotot és egy élethű fénykardot. Kár, hogy mindenre, amire szeretném, arra nem tudom elkölteni ezt a pénzt, mert sajnos nem elegendő.

Juli

Szerintem én a 10 millió forint egy részét félretenném , hogy legyen tartalékunk a párommal, a maradékot pedig lakásfelújításra költeném, hogy a lakásunk még szuperebb lehessen. Mivel, hogy így is maradna még, a többit biztos, hogy egy nagy nyaralásra költenénk. Kimennénk azokba az országokba, ahova már régóta vágyakozunk.

Olivér

Nehéz megfogalmazni azt, hogy mire költeném el ezt a pénzt, mert most jelenleg nincs semmi olyan dolog, amire rögtön el tudnám költeni. Nagy valószínűséggel félretenném egész addig, amíg meg nem találom azt a dolgot, ami számomra egy jó befektetés lehet.

Dominika

Az biztos, hogy egy nagy világ körüli útra mennék, és bevásárolnék rengeteg fantasztikus ruhadarabot. Biztosan a legmelegebb és legegzotikusabb országokba látogatnék el, ahol sokfajta kultúrát ismerhetnék meg, hogy egy életre szóló élményt szerezhessek. Tuti, hogy minden forintot erre költenék el ebből az összegből.

Ti mire költenétek a talált pénzt?
Ti mire költenétek a talált pénzt?

 

 

Láttátok már az új rész előzetesét? Lessétek meg ITT

Vasárnap 17 órakor érkezik a Középsuli 135. része!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta