Ti várjátok már a Középsuli sorozat 200.részét?

Rovat

Megosztás

Vasárnap 17 órakor érkezik a 200.epizód, mi már nagyon várjuk, hogy megosszuk veletek ezt a fantasztikusan izgalmas részt, addig is lessetek bele egy kicsit a forgatás rejtelmeibe. És tessék!

A fiúk isteni kávékat és csokikat kóstolhattak a Galffis csokizó és pörköldében, ahol a kiszolgáló hölgyek nagyon szívélyesen fogadtak minket, illetve azért azt se feledjük, nem éppen egyszerű a vihogásainkat elviselni 1-1 jelenet leforgatása között.

Oszi is persze jól érezte magát, aki pazar alakítást mutatott ismét! A kedvence az volt, amikor épp egy jó nagy tálcányi forrócsoki érkezett hozzánk, s annyira humoros viccet mesélt, hogy a hölgyek majdnem kiöntötték a sok finomságot a poharakból, igazán büszke volt magára!

No persze Tibinek sem kell egy kis humorért a szomszédba menni, aki azt mesélte nekünk, imádta a forgatás pillanatait, pontosan azért, mert annyira régen gyűlt össze ebben a formában a jó kis Középsuli csapat.

Juli mindenen IS tudott nevetni, hiszen HumorHeroldunk gondoskodott a jó hangulatról! Nagyon csini volt a fekete outfitjében teát szürcsölgetve, ami persze majdnem kijött a száját, dehát na. Ilyen ez a pop szakma, haha!

NE FELEDJÉTEK, VASÁRNAP 17 ÓRAKOR ÉRKEZIK AZ ÚJ EPIZÓD!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta