Tinder randis Valentin-napi klippel érkezik ivan4sure

Rovat

Megosztás

Stílusosan Valentin-nap környékére időzítette legújabb dalát a hazai alternatív zenei színtér egyik legígéretesebb tehetsége, ivan4sure.

A kislemezes dal a Tinder Date címet kapta, és bizony az internetes randizás titkait veszi végig:

„A Tinder Date egy régóta élő koncepció volt a fejemben, lassan már egy éve agyaltam a dalötleten. A szám nem egy konkrét személyről szól, hanem sorra veszi a több éve tartó »tinderes« életem tapasztalatait; nagyrészt jó élményeim vannak az online ismerkedéssel kapcsolatban, viszont gyakran látom, hogy sokaknak megfelelési kényszere van az egész folyamat által.” – meséli Prokopp Attila, azaz ivan4sure.

A dalhoz készült klip már sokkal romantikusabb: azt a pillanatot csípi el, mikor pillangókkal a hasadban ülsz és várod, hogy megismerhess egy igazán különleges személyt.

A Tinder Date egyébként a zenész hamarosan érkező első nagylemezének az előfutára, mely Attila szerint tökéletesen leképezi, milyen albumra is lehet majd számítani, ráadásul ez az első olyan szerzemény, melyen a szerző zongorázik és vokálozik is.

Az EP egyébként már lassan kész, a hetekben áll össze a végleges verzió, a megjelenés pedig tavaszra várható, ami egyrészt azért lesz különleges, mert az itthon még korai korszakát élő bedroom pop/indie pop színtérbe nyújt betekintést, másrészt pedig egy közösségi kampány révén valósul meg.

Prokopp Attila zenei munkássága szélesebb körben ugyan még kevéssé ismert, ennek ellenére egy korántsem kezdő előadóval van dolgunk. Attila már fiatalon több tehetségkutatón is indult, első type beat-jét 13 évesen írta, ráadásul angolul. Debütáló dala, a when i take a bath 2019 augusztusában látott napvilágot, amely a megjelenés napján az iTunes magyar toplistájának 19. helyén landolt.

A fiatal zenész rendkívül ambiciózus és tele van alkotásvággyal; folyamatosan képzi magát, jelenleg magánének tagozaton tanul, jövő ősszel pedig az Egyesült Királyság meghódítására készül, a szigetországban kezdi meg ugyanis tanulmányait egy zenei produceri képzésen.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta