Tinder randizott a Középsuli taktikusa, ez történt!

Rovat

Megosztás

Manapság nagyon menők az online társkeresők, KS-szereplőink is előszeretetel használják nap mint nap az appokat! Na de hogyan csajozik Peisza, a sorozat taktikusa? Milyen volt a legutóbbi cikis randi?!

Úgy tűnik, Peisza Sára körül legyeskedik, bár valljuk be, elég nehéz lesz közel kerülnie a lányhoz tekintve, hogy fél a lovaktól, kiszemeltje pedig épp egy lovasfarmon él. Hogy erőt gyűjtsön, kipróbálta magát a Tinderen, olvassátok el, hogyan égett le előtte maximálisan egy lány, akinek elmondása szerint semmilyen szókincse nem volt!

„Na hát tudni kell rólam, hogy nagyjából bárkivel képes vagyok beszélgetésbe elegyedni, és az egész élettörténetemet elmesélni az adott személynek, mivel nagyon nyitott ember vagyok ilyen szempontból!”

Imád beszélgetni, állítása szerint csak akkor találkozik egy lánnyal, ha látja benne a potenciált, hiszen saját magát is bonyolult személyiségnek tartja, akinek szüksége van arra, hogy azt érezze, különleges partnerre talált.

„Valamiért mániákusan azokhoz vonzódok, akik rám csak barátként tekintenek, trófea jeligére nyilván rendesen töröm magam, hogy nehogy már valaki is azt mondja, én nem kellek neki.”

Ugye ismeritek a friendzone státuszt?! Peisza oly sokszor járt már így, mindig ugyanaz a sztori, akibe ő beleszeret, nincs viszonozva. Na de mi történt azon a bizonyos cikis randin? Taktikusunk már alig várta, hogy vége legyen, lássuk a miérteket!

„Már egy ideje beszélgettem egy lánnyal, örültem, hogy végre találtam egy normális személyt, így találkozót kértem tőle. A probléma ott mutatkozott meg, hogy gyerekesebb volt, mint az a beszélgetésekből kiderült volna, és a nagyjából 3 órás randi alatt annyira leépített szellemileg, hogy alig vártam a végét!”

Elmondása szerint a lánynak mint kiderült, a szókincse egyenlő volt a 0-val és mivel ő általában kicsit precízebben fogalmaz, a beszélgetés egy része olyan mechanizmus alapján működött, mintha egy magyar tanár adna kommunikációs tanácsokat egy diáknak! Konkrétan 3-4 mondatonként volt valamilyen kifejezés, amit el kellett neki magyaráznia.

„A legnagyobb hiba, amit elkövettem, hogy nem kértem a végén pénzt tőle, mert ha jól tudom, a külön tanár nem ingyen van!”

Még nem találta meg az igazit, mit gondoltok, Sárával jó párost alkotnának?

Ezt olvastad már?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta