Tiniceleb lesz a Középsuli felfedezettje!!

Rovat

Megosztás

A 21 éves, kétszeres magyar bajnok Szörényi Laura 8000 kilométerre tanul Magyarországtól. A kosárlabdázót először a Középsuli mutatta be még másfél évvel ezelőtt, amikor amerikai egyetemre ment tanulni. Akkor azt mondta, nagy kihívás lesz neki meghódítani az Újvilágot. Laura az elmúlt évben sikeres volt a tanulásban és a sportban is.

„Rengeteg barátom van Amerikában, a csapat többségével jóban vagyok. Az amerikaiak nagyon nyitottak, kedvesek, de jóval konzervatívabbak, visszafogottabbak, mint a magyarok. Például arra a fiatalra, aki iszik vagy cigizik, nagyon furcsán néznek. Az ott élők ezt nem szeretik. Koleszban laktam, kénytelen voltam felnőni, mert nem állt mögöttem egy család, szóval meg kellett szoknom, hogy egyedül intézem a dolgaimat. Szerencsére tudok vezetni, mert ott kocsi nélkül nem boldogultam volna, iszonyú nagy távolságok vannak. Igazi „getto” kocsim van, egy 18 éves járgány, aminek az összes ablaka be van sötétítve, a filmekben ilyenekből lövöldöznek a különböző bandák egymásra. Na igen, ezért volt viszonylag olcsó, amikor először megjelentem vele a campuson, akkor a helyi rendőr a kezét lassan a pisztolytáskájára tette. Ezt a többiek mesélték”- nyilatkozta Laura most az NLC-nek.

 

9

Az új csapatától már elküldték az itthoni edzéstervet, Laura ezért minden nap fut vagy konditeremben készül.

index

Laura örül a népszerűségnek, de helyén kezeli a médiafelhajtást. A Középsulinak most azt mondta, hogy ismét új kihívás előtt áll, hiszen másik egyetemen kell bizonyítson. Egy erősebb kosárlabdacsapatban játszik majd és üzleti és válságkommunikációt hallgat St. Louisban. A 21 éves, immáron Amerikában is nagykorú lány augusztus 16-án indul vissza újra meghódítani az Egyesült Államokat.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta