Ezt nézed:  / Suli / Tippek a Sims 4-hez

Tippek a Sims 4-hez

Az egyik legnépszerűbb játék, ami a való életet hivatott reprezentálni és játékosok milliónak nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget. A kezdőktől a profikig mindenkinek remek szórakozást biztosít. Elhoztam nektek néhány tippet, ami a hasznotokra válhat, és még jobban növelheti a játékélményt.

 

A tárgyak méretét tudod növelni a Shift ] kombinációval, ha kiválasztod a lerakni kívánt dolgot, valamint csökkenteni a Shift [-val. Így akár egy maciból házméretűt is varázsolhatsz. A játékokkal érdemes vigyázni, mert ha van takarítód, akkor hajlamos rá, hogy a kint hagyott játékokat visszaviszi a házba, de egy körbekerítéssel ez orvosolható.

09-13-14_2-35-PM

Saját zenét illeszthetsz be a játékba, ha a zenéket egyszerűen bemásolod a Sims 4 mappájába, azon belül is a Custom music-be.

music_notes11

Egyedi tartalmakat tölthetsz le. Csak látogass el a http://www.thesimsresource.com/ oldalra, és ott a letöltések között böngészhetsz.

tumblr_nw99arY1eT1uzn5e8o1_1280

Emeletes lámpát készíthetsz. Csak annyit kel tenned, hogy leteszel egy lámpát, majd a következőt kiválasztod. Az első lámpa alá viszed és CTRL számokkal növeled, valamint csökkented a magasságát. Ezzel a módszerrel egymásra helyezhetők a lámpák.

MTS_plasticbox-1483132-lampfixes_00

Kezdetben nincs sok pénzed, de könnyen megoldható, hogy a simed otthonosan érezze magát. A következő dolgokat kell megalkotnod: konyha, fürdő és wc, nappali, ahol a szabadidejét eltöltheti, egy hálószoba és egy udvar. Célszerű kiegészítőket, valamint egyéb apróságokat is elhelyezni, amikre szüksége lehet, mint például egy kuka, székek, asztal, tv, vagy díszek.

102

Tippek a Sims 4-hez
Mit szeretsz a legjobban a Simsben?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share