Ezt nézed:  / Színes / Titkok és videók az új Bosszúállók film kulisszái mögül

Titkok és videók az új Bosszúállók film kulisszái mögül

A szuperhősök nagyon hamar belopják magukat az emberek szívébe, hiszen folyton megmentik a világot, jó a humoruk és olyan high-tech cuccokkal harcolnak, amiket a hétköznapi világban elképzelni is nehéz, nem mellékesen pedig szexisek és jóképűek. A Bosszúállók című film első része óriási sikert aratott néhány évvel ezelőtt, május elsején pedig már a mozikban debütál a folytatás.

A Bosszúállók második része, az Ultron kora, az év egyik legjobbnak ígérkező filmje, ha nem a legjobb lesz, de az biztos, hogy ezért érdemes lesz a moziban ülni több órán keresztül. Most hoztunk néhány érdekességet és videót az Age of Ultron kulisszái mögül.

Feketeözvegy és Hulk már az első részben is nagyon közel kerültek egymáshoz, és a trailer alapján úgy tűnt, kis románcuk folytatódik. Nos, ez valóban így lesz.

Az Amerika Kapitány: A tél katonája című film zárójelenete a Von Strucker kastélyban játszódik, és az új Avengers film nyitójelenetének helyszíne is ez az épület lett. (Nem véletlenül.)

avengers-trailer3-3222-pm-125959

Ultron eredetileg egy békefenntartó programnak készült, amely nem kicsit félresikerült, és önálló lett. A nyomaira pedig Tony Stark bukkan, a már előbb említett kastélyban. Vajon miért? 🙂

Az új bosszúállók, Higanyszál és Skarlát boszorkány, eleinte Von Strucker, majd Ultron csatlósai voltak, de szerencsére pont időben állnak át a jó oldalra.

the-avengers-scarlett-quicksilver-ftr

A filmben megjelenik Vízió is, akit egyébként az eredeti képregényben Ultron alkotott meg, de Vízió hamar a teremtője ellen fordult. Átállt a Bosszúállók csapatába, sőt még Skarlát boszorkányba is beleszeret.

1280aavengers2-vision-concept-artjpg-c992d8_1280w

Vízió egyébként egyenlő a továbbfejlesztett Jarvissal. Van lelke, míg Ultronnak nem igazán.

Az új Avengers film felfedi Feketeözvegy ( Natasha Romanov-Scarlett Johansson) múltját, amit már nagyon várunk.

Ultron Tony Starktól kapta a hangját. Nem úgy értem, hogy a filmben Robert Downey Jr. hangján szólal meg, mármint igen, de a történet szerint is. 😀

Avengers-2-Age-Ultron-Trailer-Clips-Agents-of-Shield

A film szinte az egész világon átível, ugyanis rengeteg nemzetközi helyszínen forgatták. Van egy jelenet, amely például Dél-Koreában játszódik.

A Stark torony az első részben elég komoly sérüléseket szenved, és minden betű leesik a Stark feliratból, kivéve az A. Stark tornya lett a Bosszúállók bázisa. 🙂

Tony Stark Bruce Lee DJ feliratú pólót visel. Imádjuk. 🙂

Amikor Skarlát boszi még a rossz oldalon áll, Feketeözvegyen keresztül manipulálja Hulk-ot.

Hulk egy kicsit technofóbnak tűnik a film alapján. Hulk utál laptop… Hulk utál telefon… Hulk utál robotok. Semmi baj Hulk, majd megszokod, neked ezek egyébként sem kellenek.

Amerika kapitány pajzsa eltörik. 🙁 Reméljük ez nem a Bosszúállók végét jelenti, vagy egy vesztes csatát.

joss-whedon-has-not-made-a-decision-on-directing-the-avengers-2-yet-108308-470-75

Azért a filmben a sok csata mellett megnézhetjük, hogyan szórakoznak a szuperhősök, és hogy vajon kinek sikerül felemelni Thor kalapácsát.

Az izgalmas trailerek után a két rendező stúdió néhány videóval is megajándékozta az Avengers rajongókat, amelyekben a színészek beszélnek a film egyes jeleneteiről, az egymáshoz való viszonyukról, sőt még a Bosszúállók fegyvereit is bemutatja egy kellékes. Gondoltátok volna, hogy Thor kalapácsának szivacs változata is van? 😀

 

Sok dolgot megtudunk a színészek életéről a következő 2 percben, és nagyon jó érzés nézni ezt a videót.

A fegyverek:

Biztosan nagyon izgalmas filmnek nézünk elébe, és gyaníthatóan a következő részt is legalább ennyire fogja várni a közönség.

The Avengers: Age of Ultron
Várod már az új Bosszúállók filmet?

 

Fotók: ign.com, screenrant.com, moviepilot.com, gamesradar.com, comicbook.com, geek.com