Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Tolvajt tepert le Bende Ugandában

Tolvajt tepert le Bende Ugandában

Ugandában buliztak a Középsuli sorozat szereplői. Az este fantasztikus volt, ám amikor a szereplők a taxi felé tartottak, Barbi kezéből kitépte egy tolvaj a pénztárcáját a benne levő telefonjával együtt. Bende azonnal futásnak eredt.

Igazi akciófilmbe illő jelenetnek lehetek tanúi az ugandai bulizók, amikor Barbi hatalmas sikolya után néhány másodperccel Bende futás közben vetődött rá a tolvajra, aki kirabolta a lányt, de pénztárcája és telefonja már nem volt sehol.

 

“Bendével és Dominikkel sétáltam a taxi felé, amikor hirtelen valaki kikapta a pénztárcám a kezemből. Hangosan sikítottam, hogy a ellopták a pénztárcám. A fiúk egyből a tolvaj után rohantak. Bende hősként ugrott rá a srácra és teperte őt földre. Amikor láttam, hogy már hárman fogják le, teljesen megnyugodtam, ám ekkor jött az újabb meglepetés: sem a telefon, sem a pénztárca nem volt már nála. Ezen a ponton teljesen összetörtem, hiszen realizáltam, hogy összes emlékem odalett. Minden fotó, minden videó, amiket Dubajban és Ugandában csináltam. A pénztárcám is tele volt tárgyakkal, amik kedvesek voltak nekem.”

– számolt be Barbi.

Hamar megérkezett a rendőrség is, akik az elfogott tolvajt faggatták arról, hová tette a pénztárcát, de ő mindent tagadott. Ha nem volt tettestársa, akinek továbbadja a csomagot, akkor minden bizonnyal eldobta azt valahová-gondolták a szereplők.

Mindenki kétségbeesetten kereste telefonja vakujával a pénztárcát és a telefont. Hiába fésülték át az egész területet, néztek be minden bokor alá, az összes környékbeli kukába és dobozba, már sehol nem volt az eltuajdonított buxa. Sem a telefon.

A csapat teljesen maga alatt volt a hazafelé tartó úton. Senki nem gondolta volna, hogy egy ilyen tökéletesnek tűnő este ekkora bonyodalmakkal végződik majd.

“Az útlevelem szerencsére nem volt nálam, így haza tudunk menni a tervezett időben. Az kellett volna még, hogy itt ragadjak hetekre! Vár még rám egy hosszadalmas procedúra, újra kell csináltatnom a személyim és a lakcímkártyám. Sajnos az összes pénzem is a pénztárcámban volt. Szerencsére Bende ott volt, hálás vagyok neki, hogy segíteni akart. Ez igazán kedves gesztus volt tőle. Annyi öröm van az ürömben, hogy nagyon sok szeretetet és vigasztalást kaptam a többiektől és talán ez is egy olyan esemény volt, ami meg jobban összekovácsolta a csapatot.”

– mondta Barbi.

Talán ez a kaland hozza majd újra össze a Középsuli ex-szerelmespárját?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share