Tömegek ünnepelték a vas péniszt

Rovat

Megosztás

Nem pornószínészek seregszemléjét rendezték, és nem is egy swingerklub tartotta éves rendezvényét a japán Kawasakiban. Démoni legendán alapuló termékenységfesztivál vonz már évek óta tömegeket április első vasárnapján.

Összesen három hatalmas falloszt kísér a tömeg a templomig, miközben férfi és női nemi szerv alakú cukrokat és nyalókákat szopogatnak a nézők a Kanamara Matsuri fesztiválon 1977 óta minden április első vasárnapján – írja a globoport.hu.

A termékenységfesztivál alapját adó legenda viszont egészen a 17. századra nyúlik vissza. Akkoriban történt ugyanis, hogy egy fiatal nő vaginájába költözött démon két férje nemi szervét is leharapta az első éjszakán. A kasztrálásnak a helyi kovács készítette vaspénisz vetett véget, kiverve a démon fogait.

https://www.youtube.com/watch?v=l3VxU0_6qag

A Kanamara Matsuri néven elhíresült fémfalloszhoz a prostituáltak kezdtek imádkozni, hogy megvédje őket a nemi betegségektől. Később kiszélesedett a pénisz hatóköre, vállalkozók és klánok javaik megóvását, fiatal párok pedig házasságuk harmóniáját kérték tőle.

A fesztivált 1977 óta rendezik meg Kawasakiban. Az első alkalmakkor még csak kevés látogatót vonzott az esemény, ma viszont már turisták tömegei kukkolják a hatalmas péniszeket. Az így befolyt összeget AIDS-kutatásokra fordítják a szervezők.

Tömegek ünnepelték a vas péniszt
Megnéznéd élőben ezt a fesztivált?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta